torsdag, juni 11, 2009

Fan helvetes jävla skit och ångest till på det

Är så jävla låg. Så låg man bara kan bli när man är på väg att bli riktigt sjuk eller så. Nyser som en galning och har haft sprängande huvudvärk i två dagar.
Det blir ju inte bättre av att det gnälls och tjafsas en jävla massa på jobbet. Folk som missuppfattar saker, tar åt sig och gör ett jävla hallå över ingenting.

Och det blir heller inte bättre av att jag jobbade till tio i går kväll, kom i säng vid halv ett och började jobba klockan tio i morse. Alldeles för lite sömn för en sjuk och sömnberoende som jag.

I morse vaknade jag dessutom med den värsta ångesten jag känt på säkert ett år. Och dessutom berodde den en jävla skitsak. Jag hade i misstag råkat haka i ena kökslådan fel efter att jag skruvat i besticklådan så att lådan inte gick att rubba. Vilket ledde till att man inte kunde öppna skåpet bredvid eller för den delen använda lådan.

Låter sinnessjukt att man kan ha ångest över en sådan skitgrej, men jag blir alltid sådär när saker jag bryr mig om går sönder. Eller, när jag har sönder saker jag bryr mig om rättare sagt. Särskilt nya saker. Reagerade precis likadant när jag lyckades göra så att ljudet försvann på Mac:en när den bara var några timmar gammal.
Med två personers våld fick vi bort lådan i dag i alla fall.

Förutom all ovanstående skit är det skitväder. Och jag som är så påverkad av vädret är lika gråmulen som himlen. Fy.
Och så är jag allmänt trött och har extrema blodsockerfall. När jag kom hem från jobbet i dag föll en tår när pojkvännen var på väg att äta upp alla matrester vi hade i kylen utan att jag skulle få något. Jag orkade helt enkelt inte laga mat.

Då förstår ni läget jag befinner mig i. Som jag skrev: Fan helvetes jävla skit och ångest till på det.

4 kommentarer:

Erica sa...

Usch för de där känslorna!!! :-(

*kramar om*

Elin sa...

Ang Acne-klänningen i min blogg: Ja, är du intresserad så kan vi träffas i stan eller nått så du får prova? :)

Maila mig på karinelinelisabeth@hotmail.com så bestämmer vi något!

Johanna sa...

Usch, det är vidrigt när jobbskit följer med en dygnet runt. Då kan minsta sak, som en matlåda, få en att bara.. gå under. Hoppas det blir bättre snart!

Matilda sa...

Erica: Men som tur är brukar de gå över ganska snabbt! Tack.

Elin: Mejlar dig.

Johanna: Skitjobbigt. Särskilt när det som nu var 100 grejer på en och samma gång.
Redan bättre! Tack!