tisdag, april 14, 2009

Påsken i bilder

Som jag sa tidigare har påsken varit underbar. Härlig på alla sätt och vis, även om jag nu i efterhand kan konstatera att den innehöll lite väl mycket arbete för mina gäster. Det blev liksom inte så mycket semester, mest arbetsläger. Men vi fick massor gjort på huset i stället.

Annars innehöll påsken det här:
Photobucket
God mat. Eftersom jag av någon dum anledning aldrig fotade det dignande påskbordet får buketten med tulpaner, som också stod på bordet, symbolisera allt det goda. Fint dukat, massor med god mat och massor med gott vin. Mmmm.
Photobucket
Härligt umgänge. Med söta söta systersonen och lika söta systerdottern och resten av familjemedlemmarna som firade påsken med oss. Att jag och pojkvännen blev väckta av de söta på bilden varje natt utom den sista (då de vaknade sex halv sju och ville gå upp i stället) känns mindre relevant. Och för övrigt vägs det upp av de blöta slempussarna man fick.
Photobucket
Härligt väder. Hann avverka x antal kaffekoppar i solen, tre luncher utomhus iklädd t-shirt och tillräckligt med soltimmar för att få en lite beigeare färg i ansiktet. Och så såg vi ju tranor då, som bilden föreställer.
Photobucket
Aktiviteter. Som att rensa fisk. 100 abborrar och några gösar blev fin middag till familjen som fick släpa med sig det hem i kylväskor.
Photobucket
Massor med godis. Helst tre i munnen på samma gång.
Photobucket
Och inte så mycket godis. Men grus. Smakade inte riktigt lika gott som synes på bilden. Men det knastrade gött i alla fall.
Photobucket
Och så lister då. Lister, lister och lister. Som bars runt, grundmålades och målades igen. Och målades en gång till. Och mättes och sågades till för att slutligen hamna på plats. Nu är sovrummet och köket till 98 procent helt klara.

Så förstår ni då varför påsken varit alldeles underbar?!

3 kommentarer:

egoistiska egon sa...

fattar alldeles precis :)

Lina Ö sa...

Oj va spänannde och var de har hänt mycker i erat hus..snart får ni flytta in...kram

Matilda sa...

Egon: Så bra! =)
Lina Ö: Jepp, snart kan vi flytta in! Härligt!