söndag, april 26, 2009

Målarfärg och skit, som alltid

Sitter med stora hörlurar och lyssnar på bra musik medan pojkvännen kollar på skittv några meter i från. Känns som jag drog det längsta strået.

Helgen har varit skön. Lördagen var en slappardag, trots att det inte finns tid till det. Förnekelse är en stark kraft. Tiden borde egentligen ha ägnats åt bygget. ALL tid borde ägnas där. Har starka aningar om att allt inte kommer att vara klart till den 1 juni. Som rinnande vatten inne i huset ...

Så den kommande tiden kan ni räkna med färre blogginlägg och de få jag skriver kommer att handla om målarfärg och skit. Som hittills alltså.
I dag var vi i alla fall vid huset. Ifyllnadsfogade i badrummet, pojkvännen kaklade klart i tvättstugan och mjukfogade golvet i tvättstugan. Och så målade jag lite så klart.

Det som är roligast är väl att vi börjat flytta dit lite saker. Fyra lådor med grejer från köket har sporadiskt fått flytta in i köksskåpen i huset. Lite huller och buller sådär att man kommer att störa sig sen när allt annat ska dit.
Tänkte ta dit ”finporslinet” också i veckan. Och spriten kanske. Kan inte flytta annat än köksgrejer ännu eftersom det är så mycket bråte på alla andra ställen.

Mina projekt i veckan är att måla klart dörrkarmarna, plocka ut alla verktyg till garaget, mäta upp alla fönster för gardinstänger, foga klart det lilla som är kvar i badrummet och om jag hinner tvätta fönster eller måla de sista listerna. Det borde jag hinna med på kvällarna. Optimistiskt sett alltså.

Inga kommentarer: