onsdag, april 29, 2009

Det är tydligen inte bara att flytta

Att göra-listan blir bara längre och längre, även om jag bockar av punkter hela tiden. Kan konstatera att det inte bara är att flytta.

Jag måste ringa telefonbolaget och få dem att dra tråd till tomten. Och det bör göras så fort som möjligt eftersom jag inte har en aning om hur lång tid sådant tar. Vill ju inte vara utan bredband en längre tid förstår ni. Dyrt lär det bli i alla fall.

Och så måste jag ta reda på vad vår adress blir. Eftersom det är ett nybygge och ingen har bott på tomten innan är det inte helt solklart. Kanske vi till och med får ett eget vägnamn? Och när jag vet adressen måste jag göra en flyttanmälan och adressändring från 1 juni.

Och så måste vi ha en så kallad inflyttningssyn från brand- och byggmyndigheten som kan godkänna att bygget uppfyller alla brand- och byggregler.

Och mitt i allt det här ska jag deklarera också. Som om det inte var nog med pappersarbete redan.

3 kommentarer:

Ojsan sa...

Det tar inte så vansinnigt länge för dom att komma ut och dra telefontråden, högst ett par veckor. Fast dom brukar vara glada ändå om folk har vett att ringa och boka i tid :) och totalpriset för inkoppling och flytt av telefon plus bredband till nya adressen borde landa på under 400 spänn. Om det inte är extremlångt till närmsta telefonlinje dvs :)

Lina Ö sa...

ojoj..ja visst är det mycket man behöver tänka på..Mer än vad man tror.Va kul att de börjar närma sig.kanske vi skulle kunna träffas nån dag.ha de bra!kram

Matilda sa...

Foxy: Okej, tack för infon. 400 var inte sååå blodigt som jag hade förväntat mig. Men inte långt ifrån. =)

Lina: Vi skulle absolut kunna träffas. Ta en middag en vardag eller så. Har lite mycket på bygget just nu, som du förstår! =)