tisdag, april 28, 2009

Det är inte lätt att vara jag

Jag är grinig. Allt är fel.

Jag har en fet brännblåsa på vänster tumme efter matlagningen i går, jag har en blåsa på höger pekfinger efter skrubbandet av klinkers i söndags, jag har en valk på mitt högra långfinger efter all målning och blåmärken på hela benen efter gud vet vad.

I morse var jag så trött att jag trodde att jag festat hela natten, trots att jag somnade mitt i CSI. Så nu är jag grinig både för att jag inte fick se hur det slutade och för att jag är trött.

Och till på köpet, när jag stressad och trött körde lite för sent till jobbet, hamnade jag bakom en biljävel som körde tio kilometer under hastighetsbegränsningen. Som självklart inte gick att köra om eftersom fanskapet låg mitt på vägen. Det gör en ju inte speciellt gladare.

Så glömde jag matlådan hemma och måste äta äcklig färdigmat, har en finne på halsen som ser ut som en böld, har svarta tunga påsar under ögonen och är stressad över allt jag inte hinner med.

Nu tänker jag skita i magkatarren och dricka rigorösa mängder kaffe hela dagen. Annars finns det en risk att jag biter någon.

Inga kommentarer: