måndag, november 11, 2013

Vill handla julklappar

Jag har tydligen tappat förmågan att handla saker till mig själv. När jag går på stan och tänker att jag ska köpa något fint, unna mig något, kommer jag nästan alltid hem tomhänt. Tar i plaggen och känner "nej den här behöver jag inte" alternativt "jag har ju redan en liknande hemma". Många kläder som finns i butik just nu är dessutom inte min stil. Tråkiga, för basic eller för glittriga är det vanligaste  felet. Vad hände med snygga enkla kläder med en vansinnigt snygg detalj eller de som är skurna på ett litet annorlunda vis? Borde bli duktig på att sy och designa själv.

Hur som helst. Eftersom jag inte kan handla till mig vill jag gärna att det ska bli jul så jag kan handla till andra. Tänker att det borde gå bättre. Men eftersom min familj, som vi firar jul med i år, de senaste typ sex åtta åren bara lottar en person vardera att köpa julklapp åt får jag knappast mitt köpsug stillat.
Har därför tänkt ut julklappar till A:s familj* i stället och ska nu ägna mig åt att fundera ut julklappar till mina gudbarn. Sedan, när det känns okej att börja med julhandlandet, tänker jag att go bananas på stan. Åh vad jag ser fram emot det!

*tillsammans med A förstås.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Det går jättebra att handla julklapp till mig ändå. :) Tror dessutom att dina syskonbarn kan tänka sig ett par, tre julklappar var...

Matilda sa...

Syskonbarnen ska självklart också få något! Men du får bara om lotten faller på dig. Så det så!