måndag, november 11, 2013

Bra och dåligt

Helgen har varit så inåthelvetesbra samtidigt som den har varit kackochbajs. Lite tudelat det där.
Positiva saker är att vi hade en jäkligt rolig och god sushimiddag hemma hos oss i fredags där vinet flödade och sällskapet var extraordinärt. Positivt var också att vi hängde på torpet i söndags och fick eld i spisen så att det knastrade och sprakade sådär härligt. Och att vi var på härlig farsdagsmiddag hos A:s pappa i går.

Negativt var att jag drack för mycket vin på fredagen att jag inte orkade röra mig ur soffan på hela lördagen. Att jag under fredag natt låg och mådde dåligt över att jag har så mycket obearbetat i mitt liv och därför fortfarande, 32 år gammal, inte har en bra självkänsla. Att jag tidigt på söndagsmorgonen vaknade av att A kom hem – alldeles för sent för söndagens bravader – och att vi då hamnade i djupa jobbiga diskussioner. Och att jag fortfarande på söndagen gick och drogs med ångest över allt jag tänkt på under fredags- och lördagsnatten. Trycket över bröstet: Inte att leka med. Hatar ångest.

Nu funderar jag på att leka terapi med mig själv och skriva långa jobbiga texter om saker som jag fortfarande inte har bearbetat eller fortfarande mår dåligt över. Vid fyratiden natten till lördag skrev jag en lista. Den blev lång. Får se om jag orkar dra upp skiten, men tror att det borde hjälpa. Skriva av mig har alltid varit en jäkligt bra terapi för mig.

Inga kommentarer: