tisdag, juni 05, 2012

Mitt hem, min borg

Den här nyvunna energin som jag fått tack vare att jag känner mig frisk har gjort att jag äntligen vill och orkar göra något åt mitt hem.
Häromveckan ordnade jag ju upp mitt arbetsrum som hittills sett ut som en bomb med oupplockade lådor och skit. I ett halvårs tid hade det stått i stort sett som jag lämnade det när jag flyttade in i slutet av november. Skandal!

I går fick jag ytterligare ett ryck. Äntligen äntligen! hittade jag en bokhylla på en loppis som jag efter mycket om och men fick hem och mokade in mina böcker i. Eller ja, merparten av dem. Trots att jag hade två bokhyllor sedan tidigare ryms inte alla böcker. En del får fortfarande stå i högar på golvet.

Nåja. Det är lite rörigt, men hemtrevligt i alla fall.

Vid halv elva i går kväll fick jag ytterligare ett ryck och satte upp gardiner i vardagsrummet! Woho! Nu slipper jag ha de fula träpersiennerna som gardiner.
Nästa steg är att måla om köksstolarna och hänga upp en gardin till arbetsrummet eftersom det saknas dörrar i min lägenhet. Sedan ska jag fixa en tavla, fixa bilder till min fotovägg och hänga upp de snygga loppis-LP-skivorna som jag ska ha som ”konst” ovanför sängen.
Sen. Sen borde jag fasen ha mitt hem som jag vill ha det. Och då ska ni få se bilder! Woho!

Inga kommentarer: