onsdag, april 18, 2012

Svar 6: Killen

Fröken: Hur går det med killen? Och hur stor är åldersskillnaden, för jag menar mellan mig och karln min är det 13 år och det spelar ingen som helst roll så det ska man aldrig bekymra sig över! Om inte ena är 14 och andra 27 då kanske :)

Jag är äldre än vad han är. Fler år äldre. Jag hakade upp mig väldigt mycket på det till en början, ältade det med vänner, ältade det med honom och grubblade över faktumet att JAG är äldre än vad HAN är.
Vi har snackat rätt mycket om det. Pratat till och med om seriösa saker i framtiden. Om hur det skulle vara om vi mitt i allt ville olika saker? Om vi var på olika plan, med olika mål, olika drömmar. Och konstaterade att det är något vi får handskas med då och om problemen uppstår och vi fortfarande umgås. Så är det ju.

Den senaste tiden har åldern dock mer och mer glömts bort. Mer och mer fokuseras på hur han är, hur vi är ihop. Och där är allt bra.
Vi funkar så himla bra ihop. Så himla bra. Och det känns så himla bra också. Jag trivs i hans sällskap. Han lär mig saker, han ser mig, han är intresserad av alla möjliga olika saker, han lyssnar på vad jag har att säga och han är precis så där lagom knäpp. Ungefär som jag. Och så har han världens goaste kramar. Och de finaste ögonen!
Jag skulle kunna rada positiva ord om honom i en evighet egentligen, men nöjer mig nu.

Han gör mig glad och lycklig helt enkelt, och vad kan vara bättre än det?
Så ja, det går bra. Just nu går det så jävla bra!

För övrigt heter han A. Och det är så jag kommer att kalla honom, och har kallat honom, på bloggen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Äsch, min mamma är fem år äldre än min pappa. Han var 23 när de träffades och de har nu varit tillsammans och kära i 35 år. <3

Tesa sa...

Ja som sagt du är ju inte ensam om att ha träffat en yngre. Min älskade Milton är ju fem år yngre än mig. Och det spelar absolut ingen roll varken för mig eller honom ! :)

Matilda sa...

Anonym: Ja, jag vet ju att det inte är något problem egentligen. Men ibland känns det så ändå. Men som sagt, det känns inte som ett problem längre.
Tesa: Jo jag vet. Vad är det med oss och hitta yngre män?! Haha!