lördag, november 26, 2011

Sorgen, tre veckor senare

Även om jag försöker peppa mig, intala mig att allt blir bra kommer jag inte ifrån hålet i hjärtat. Det gör så ont ibland. Ibland då jag tillåter mig att känna efter. Just nu har jag inte kunnat göra det i och med att jag har haft så mycket att göra.

Kroppen sörjer dock i full fart. Kan fortfarande inte avsluta en hel måltid. Kväljer mig själv och allt växer i munnen.
Illamående i stort sett dygnet runt.
Magen värker också. I mellangärdet förstås, hej magkatarr! Och nu har förkylningen brutit ut.

Ibland är jag så där ledsen att bara han, pojkvännen, kan trösta mig. Vill krypa upp i hans famn och få höra att allt blir bra.
Men hans famn finns inte där för mig längre.
Jag saknar honom ibland så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Men mest av allt är jag trött. Så trött så trött. Jag har inte haft en ledig dag, alltså utan något inplanerat eller utan några måsten, sedan vi gjorde slut.
Jag går verkligen på sparlåga. Bara tanken på att jag måste gå i duschen, klä på mig och åka ut till huset och packa det allra allra sista får mig illamående.

Men jag måste. Jag måste hämta min älskade katt.

7 kommentarer:

PetraG sa...

Det BLIR bra, du måste bara låta det ta den tid det tar, kram på dej!

Christine sa...

Vet du, jag känner igen det där. Hålet i magen, känslan av att vilja gå tillbaka, ta tillbaka, göra så det bli som det var. Att kroppen inte vill äta. Det tar ett tag, det gör det, men det GÅR ÖVER. Ta hand om dig, var snäll med dig själv, låt andra ta hand om dig! Stå ut, det blir bättre snart.

minahistorier sa...

åh, jag vet hur det är . klart att du måste hämta din katt, den kommer att trösta jättemycket. själv ska jag vara kattvakt nästa vecka, kattröst är den bästa.

Anonym sa...

Det kommer att bli bra men jag förstår att allt inte känns så just nu.10 år är en lång tid och man går inte bara ut ur det sådär.Även fast vi inte umgås så gör det ont i mig också att läsa hur du har det just nu och jag ger dig styrkekramar att orka igenom detta!Du kommer att få det så bra i din fina lägenhet,men låt det ta den tid du behöver.Kram Caroline

Linda E. sa...

Kram!

Anonym sa...

Skickar massa stykekramar till dig, Kram Sanne..

Matilda sa...

Tack alla fina! Puss på er!