torsdag, november 03, 2011

Min konstiga haka och fina tänder

En kille jag träffade via nätet en gång i min ungdom fick se en bild på mig och bara ”men säg inte att du har en sådan där konstig haka, det är så fult”.
Hur kan man säga sådana saker till folk? Hur täcks man? Ännu konstigare är att jag fortsatte hänga med honom. Jag borde gett honom fingret och sagt FU, ta dina hängande ögonlock och dra. Eller något sånt.
Vi träffades senare också och då sa han att jag inte hade en sådan där haka som han menade. Fast, vad skulle han säga?

Ibland tror jag fortfarande att jag har en sådan där konstig haka. Hans jävla dumma kommentar sitter kvar.

För övrigt fick jag en rolig komplimang i helgen. En kille bara ”Gud vilka fina tänder du har! Alltså, de är jättefina!”
Tandreglering is the shit.

8 kommentarer:

Linn sa...

Men alltså VA? He be stupid. Din haka är ju precis som alla andras hakor. Fin och liksom där.

mamaMill sa...

Du måste skickat en överkonstlad pose-bild till han i ungdomens dagar, din haka är ju perfekt! (haha, säger man så då? ^^)

Matilda sa...

Vad snälla ni är! Jag fiskade inte efter komplimanger undrade bara hur han (och folk) kan kläcka ur sig sådana dumma elaka saker. Han var, som du säger Linn, mycket dum.

Och Mille, det var det inte. En bild på mig i profil med uppsatt hår från min systers bröllop och sedan en rakt framifrån från min student. Ingen posebild faktiskt! Haha.
Snälla saker får man säga tycker jag!

Linda E. sa...

När jag är fyllan kan jag slänga ur mig sådana fruktansvärt hemska grejer, jag ångrar mig direkt men kan ju liksom inte ta tillbaka orden som redan har skenat ur munnen. Jag vill ju verkligen inte såra, men gör det ändå. Usch! Jag har ångest i flera veckor efter något sånt fräckt.

Det senaste året har jag tack och lov lärt mig behärska mig lite samtidigt som jag inte har festat speciellt mycket heller.

Mina vänner är alldeles för viktiga för mig, för att jag ska såra dem så lätt :(

Usch vad jag är blödig just nu. Kunde gråta lite igen.

Din haka är i alla fall jättefin!

Jojjo sa...

min första reaktion var "What? Hur fan kan man säga nåt sånt? Och som du säger, att ni fortsatte träffas?" Sen mindes jag en killa jag dejtade när jag var 22 och hade oturen att ha rätt mycket finnas i ansiktet. Och när vi sitter på en restaurang och han säger "Alltså det är synd att du har så mycket finnar, för egentligen är du ju riktigt söt". Istället för att dumpa honom skaffade jag jordens starkaste acne-medicin (som läkaren sa att jag egentligen inte borde få pga att mina problem inte var så allvarliga). Sen dumpade jag honom när min hy var fin igen... Det finns verkligen idioter där ute.

Min andra tanke var att jag faktiskt inte förstod vad han menade? Du har väl en helt vanlig haka?! Och ja, jättefina tänder har du!

Matilda sa...

Linda: Men stackare. Det låter inte alls roligt att bli så där jobbigt ärlig på fyllan. Men tur att det är bättre nu!
Och är de dina vänner kan de nog förlåta dig! Kram!

Jojjo: Ja vi fortsatte att ses. Det är det som är så puckat. Jag liksom svalde skiten och mådde dåligt över att jag kanske hade en konstig haka och försöka göra honom till lags liksom. Uscha!
Och tur att du dumpade killen! Man ska inte låta folk få trampa på en så där.

Min första tanke när han sa det var likadan som din. Jag fattade inte alls vad han menade. Kanske det bara var ett sätt för honom att trycka ner mig och kontrollera mig? Han var rätt bra på det.

Anonym sa...

Sicket jävla ufo, men å andra sidan är jag inte förvånad över alla ufon som finns out there....

Matilda sa...

Ias hemlis: Det finns en hel uppsjö av dem faktiskt. Tyvärr.