tisdag, november 22, 2011

Arg

Jag är så arg så arg så arg. Så jävla förbannad att jag nästan exploderar.
Hur kan han göra så här? Hur faan kan han göra så här?
Hur kan han sjunka så lågt och behandla mig som S.K.I.T. rent ut sagt? Har inte tio år betytt någonting?

Och nu ger jag blanka fan i att jag egentligen inte borde skriva det här, att jag kanske borde skydda honom och vara snäll. Men varför ska jag undvika att såra honom och vara snäll mot honom när han är allt annat än just det mot mig?

7 kommentarer:

Ojsan sa...

Jag hade behövt en "ogilla-knapp" nu, för det är inte okej att kasta skit på någon man sagt sig älska, någon som betytt allt. Fast tyvärr händer det ju ändå, alltför ofta.
Det är ändå den som håller sig ifrån sånt ful-spel som har huvudet högst i slutändan.
Det kanske helt enkelt sticker i ögonen att du trots allt har flyt och kan vara glad, och att du har stöd från både vänner, bekanta och "okända" bloggläsare. Vad vet jag egentligen, men det låter som en släng av ren missunsamhet.

(Nu är jag inte alls speciellt bekant med någon av er eller er situation, men det låter himla orättvist gjort och jag blir bara så irriterad.)

minahistorier sa...

jag vet hur det känns. känner exakt det samma just nu, men för min del handlar det om fyra år istället för tio. så på det sättet vet jag inte hur det känns.

men ändå, kram. tiden, tror jag på. eller det är den jag just nu hoppas på.

Sofie sa...

Men vad är det som händer egentligen?
Känner igen mig läskigt mycket... Utan att gå in på några detaljer.

Linn sa...

Åh Matilda! Jag fattar att livet är lite skit just nu. Men om du tar the high road nu så kommer du tacka dig själv sen. Inte för hans skull (screw him), utan för ditt framtida jag.

Linda E. sa...

Usch nej! Jag som trodde ni ändå var överrens. Vad ledsamt om det blir elakheter er emellan. Det gör ju saken nästan 100 gånger värre. Styrkekramar!!

david sa...

alltså, jag har inte varit otrogen.
Jag har varit på dejt två veckor efter att vi gjort slut... För tidigt??? inte vet jag... Vad är lagom då? 1månad 2,3,6? vad säger regelboken?
Jag har inte varit på dejt för att såra någon annan, utan enbart för min egen skull.

Matilda, Förlåt att jag sårat dig, det var inte min avsikt.... men jag förstår din ilska.

Malin sa...

Inte för att jag har med det att göra. Men kunde du (David) inte ha väntat tills allt var "klart"? Till att Matilda flyttat, ni är överens och delat upp alla saker och dylikt. Sällan lyckat att blanda in en tredje part så tidigt. Och har man varit tillsammans i tio år tycker jag det är självklart att man kan låta det gå en par veckor innan man inleder något nytt. Alltså: avsluta helt INNAN man går vidare. Lycka till iaf, hoppas ni reder upp detta!