torsdag, april 14, 2011

För er som älskar Lovisa Burfitt


Mina vänner känner mig, tror jag bestämt. Fina Åsa (som för övrigt börjat blogga igen) tipsade mig om att Rädda barnen kommit med sin nya kollektion av serien ”Design för barns rättigheter” och hittade att Lovisa Burfitt designat finfina muggar.

Och jag som är vansinnigt svag för hennes alster skulle gärna köpt dem om jag inte redan hade fullt i köksskåpen. Men jag tipsar vidare i stället.
Så får jag nöja mig med att titta på min tavla i vardagsrummet, kuddarna i vardagsrumssoffan och på duschdraperiet i badrummet, alla designade av den kvinnan.

För övrigt kan jag tipsa om att det är skitbra att beställa från Rädda barnen. Beställde en Cassandra Rhodin-tavla därifrån för några år sen. Fina grejer där pengarna går till välgörenhet. Klassisk win-win.

4 kommentarer:

Hanna sa...

Men hallå! Kan man någonsin få för många muggar??? Köp dem genast! ;)

Matilda sa...

Jo man kan det! Dessutom är de utan öra och sådana har jag redan ...
Förresten, du ska stötta mig när jag för en gångs skull biter mig i läppen, sätter mig på händerna och faktiskt avstår från att köpa något!

Hanna sa...

Men jag vill inte stötta dig i detta! De står ju Matilda skrivet på dem. Jag har flera utan öra och jag använder alla så KÖP! ;)

Matilda sa...

Haha. Jag ska fundera på saken ... Om det står Matilda på dem så kanske jag måste ha dem i alla fall!
Dumma du! Hehe.