lördag, december 05, 2009

Hur gör de med kuken?

Varning: Okej, jag är djupt stört. Take it ... Eller sluta läs.

Jag har tänkt på det här med att vara kille. Ibland känns det lite lockande att ha något dinglandes mellan benen. Att liksom ha något som sticker ut och ska in, i stället för att ha något som sticker in och väntar på det där utstickande. Ni fattar, att ha en kuk liksom.

Men så har jag kommit på att det måste var extremt otympligt ibland. Och då pratar jag inte ens om att få stånd på olämpliga platser, det är en helt annan sak.
Jag menar när man går på toa.

Killar står ju oftast upp och kissar. Otroligt smidigt, men samtidigt lite jobbigt. Hur vet de till hundra procent att de bara ska kissa? Att fisen som klämmer på inte innehåller något annat är bara luft? Chansar man och hoppas att man kan släppa en fis när man står och kissar och riskerar att få bruna kalsonger? Eller tar man det säkra före det osäkra och sätter sig ner, kissar och fiser?

Så tänkte jag på det här med att sitta på toan. Okej, toabyttan är ju ganska djup och det lär vara endast ett fåtal som har lyckan (?) att doppa kuken i vattnet när man sitter där. Men det måste ju vara ganska många som kommer åt det iskalla, fuktiga och äckliga porslinet? Eller?
Måste man sitta på ett speciell sätt då, till exempel väldigt långt bak på toan eller väldigt framåtlutad, för att undvika det?

Och tänk på de amerikanska toaletterna – där hela byttan är full med vatten. Hur gör de där? Blir det dopp i grytan varje gång man som kille behöver bajsa? Jag menar, där har man ju svårt att som tjej undvika plask i hela härligheten.

Jag har funderat på det här i två dagar nu men har liksom inte vågat fråga någon. Så jag hoppas att någon kan hjälpa mig. Vet ni eller har ni någon teori?

13 kommentarer:

Ojsan sa...

Haha! Jag har tyvärr inte svar på funderingarna, men jag älskar din blogg! Gällande det där med fisar och kissa stående, så vågar jag nog gissa på att de flesta killar chansar och klämmer till, men det kanske bara är min stereotypiska bild av ohämmade karlar som fiser i tid och otid!

Nilla nill@hotmail.se sa...

hahaha, om du inte får svar var det i alla fall ett hysteriskt roligt inlägg! jag garvar fortfarande ;-)

Hanna sa...

Jag tror/vet faktiskt inte att det är så många killar som kommer åt porslinet för så långa är inte snopparna när de inte har erektion men jag tror/vet att de flesta killar sitter ganska långt bak och lutar sig framåt för att det inte ska bli kiss över kanten. =)

Johanna sa...

Herregud vilket skrattframkallande inlägg, jag garvar ihjäl mig!!! =)

Matilda sa...

Fox: Jag frågade faktiskt pojkvännen sedan när jag äntligen träffade honom, han sa att man ju liksom känner om man är bajsnödig eller inte. Så då vågar man släppa en fis! =)
Och tack för de snälla orden. Älskar att någon älskar min blogg!

Nilla: haha! Gött att kunna roa någon med mina fucked-up-tankar.

Hanna: Åh, bra svar! Jag tror nog att det är som du säger. Pojkvännen var inne på samma spår så ... =)

Johanna: Haha! Gött!

Matilda.N sa...

oj vad du skriver bra! sitter här och småfnissar för mig själv för att inte väcka barnen som sover :)

Matilda sa...

Matilda N: Haha, tack vad du är snäll!

Anonym sa...

jag fiser altid när jag står och pissar tvettar avden altid effter åt inte när jag bajsar

oneofakind sa...

Nu har jag tagit reda på fakta!

Om killar ska sitta på toaletten så bryr de sig inte om de är hemma, då sitter de oftast ganska långt fram och låter kuken nudda porslinet (för det gör den), om de går på toaletten borta så sitter de långt bak och lutar sig fram.
Tydligen så vet man som kille om man behöver bajsa eller inte innan man går på toaletten. Så de behöver inte chansa.
Vad det gäller att doppa kuken i vattnet så är det inget som händer, vattnet är inte så högt upp att det går. Nu hade han som jag pratade med inte varit i USA, så det kunde han inte svara på.

Ha en bra dag.

http://terese-eriksson.blogspot.com/

Anonym sa...

hej jag är grabb sitter jemt och pissar på toan för at jag brukar fisa samtidigt jag har inga problem med kuken att den nudar porslinet nu måser jag bajsa ochså

Anonym sa...

hej jag är grabb brukar sitta lånkt i bak på toan sen låter mann kuken dingla ned i toan

Anonym sa...

Haha rolig inlägg 😂😂

Anonym sa...

Jag brukar aldrig låta kuken nudda porslinet utan jag brukar sitta så långt bak som möjligt o sedan brukar jag hålla in kuken med ena handen. Enda ggn som blir problem är när man har stånd och behöver bajsa. Och då får man antingen chansa och lägga kuken på sitsen men oftast när man slappnar av så blir man givetvis kissi nödig också, har man då lagt kuken uppe på sitsen så är det något jobbigt läge haha