onsdag, oktober 03, 2012

Intensivt, hektiskt och vansinnigt roligt

Pust. Eller ja, jag vet inte om jag kan säga pust ännu. Jag kan i alla fall inte pusta ut än eftersom jag har massor massor att skriva ut.
Men. Jag har i alla fall landat i Stockholm igen efter sinnessjukt intensiva dagar i Bryssel. I går till exempel jobbade jag från nio på morgonen till elva på kvällen. Utan paus. För varenda gång lagtinget, som jag följde, hade paus så var jag tvungen att skriva/göra ut bilder/lösa tekniska problem och så vidare. Stressigt men vansinnigt roligt!

I går kväll efter fin representationsmiddag tänkte alla gå ut och ta en öl. Jag snubblade mot hotellet i stället. Helt jävla slut. Somnade ungefär samma sekund som jag lade ner huvudet på kudden.
Och så upp halv sju i dag, till flygplatsen, skriva texten vid gaten, redigera bilder på planet och så fort jag kom till centralstationen – skicka iväg paketet till redaktionen.
Nu, äntligen har jag tid att äta lunch.

I övrigt hann jag inte se så mycket av Bryssel. I måndags kväll, vid elvatiden eller något sådant, sprang jag till Grand Place och kollade på Manneken Pis, ni vet han kissande pojken. Det var det turistandet jag hann med. Och en, bara EN, Stella Artois drack jag under hela resan. Och någon belgisk choklad blev det heller inte. Men jävligt många erfarenheter rikare är jag i alla fall.

Så, nu kom min mat! Äntligen!

2 kommentarer:

Jojjo sa...

Ingen belgisk choklad?! Det är ju nästan helgerån! Låter onekligen som en mycket intensiv och effektiv resa, ändå.

Matilda sa...

Jag köpte dock med lite hem, som present till A. Får ta igen chokladätandet nu i efterhand.