fredag, december 09, 2011

Apropå festande

Den senaste tiden, alltså ungefär sedan jag blev singel, har jag fått höra att jag festar mycket. Från flera håll.
Och okej, jag har varit på krogen tre gånger på en månad. Jag har varit väldigt (väldigt!) full. Jag har druckit vin till middagar utan orsak. Jag har tagit en öl på kvällen framför tv:n. Men vaddå?

Jag dricker inte alkohol varje dag. Jag dricker inte för att trösta mig själv eller för att supa bort smärtan. Jag har för fan inte ens varit ut alla helger!
Och det här är en period av mitt liv. Så snälla, give me a break.
Låt mig få bli full och glad och träffa nya människor. Låt mig få skratta och umgås i stället för att sitta hemma och tycka synd om mig själv. Utan att få en massa fördömande kommentarer och blickar. Jag behöver det här nu.

7 kommentarer:

Ojsan sa...

Screw them. Som du skriver så BEHÖVER man vara ute bland folk och skratta och ha roligt, och inte bara sitta hemma och deppa och älta.
Dessutom, det ÄR ju lite lyxigt att kunna GÅ hem från krogen istället för att betala sjuka pengar för en taxi ut i urskogen. Bara en sån sak är värd att firas ;)

mamaMill sa...

Äh, att folk ens höjer på ögonbrynen!

Anonym sa...

Jag skulle göra de samma och inte ens rycka på axlarna livet är livet och jag gör vad jag vill med mitt// ditt fan kicka

PetraG sa...

Jag tycker det låter som du lever livet jag... Skit i alla missunsamma människor, de stjäl bara energi!!!

Matilda sa...

Tack fina ni! Jag tar er på orden, jag skiter i dem!

Johanna sa...

Klart du ska festa och hålla igång! Singlar festar mer, och det är väl inte alls konstigt när man tänker på det. Tråkiga torrbollar! (Tre gånger på en hel månad är INTE mycket, så ofta festar ju jag med och jag festar inte mycket...)

Matilda sa...

Johanna: Nej visst är det inte mycket. What's the fuzz about liksom?