lördag, februari 06, 2010

Mitt liv genom min mobil

Jag skaffade ju en Iphone för några veckor sedan. Och i och med att jag gjorde det rensade jag min gamla mobil på bilder och annat krafs.
Så tittade jag på bilderna och tyckte att de på något sätt beskrev mitt liv de senaste ett och ett halvt åren. Så därför bjuder jag på en bildkavalkad med dåliga bilder. Varsågoda:

Photobucket
1) På väg till jobbet en helt magisk morgon. 2) Jag med min nya hatt, så som jag brukar gå klädd när det är lite varmare. 3) Köket under montering.
4) Raps genom bilfönstret. 5) Middag hos T. 6) Utsikten från sängen morgonen efter första natten i huset. Då ännu på tältsäng. 7) Vacker himmel. 8) Från sängen i mitt gamla flickrum. 9) Fina höstträd. 10) Ännu en magisk morgon på väg till jobbet.
11) Vykort från en jag intervjuat. 12) Magiskt oväder. 13) Gott vin. 14) Älskade systersonen i pojkvännens brandhjälm.

Photobucket
1) Taket och lampan i sovrummet. 2) En skitsnygg gammal ärtgrön mangel på en auktion. 3) Regnbågen. 4) Julmys hemhemma. 5) I frisörstolen i väntan på förändring.
6) Härliga röran på bygget. 7) C med lilla Diesel. 8) En kopia av min döde farfar. 9) En stor älgtjur.

Photobucket
1) Huset från baksidan. Innan vi hade flyttat in. 2) Pytteliten Kiara. 3) Badrummet färdigkaklat. 4) Härligt vårig rondell.
5) Älskade byrån. Med en saknad låda. 6) B på fjolårets första båttur. 7) Älskade systerdottern i mina solbrillor. 8) Snygga tavlan av Cassandra Rhodin.
9) Väldigt mycket julbelysning. 10) Vintervägen från huset. Ser ni, det var typ lika mycket snö då, ni som hävdar att det aldrig är någon vinter. 11) Otroligt härlig dag på jobbet i somras. Solen stekte, landet var fint. 12) Båten i sjön. Nyinköpt tror jag bestämt. 13) Härlig vinterväg på väg till Ikea.

Inga kommentarer: