onsdag, februari 03, 2010

My brain live and direct

Det blev inga nya skor i dag. Slängde på mig dem i morse och skulle springa ut till bilen för att starta den medan jag borstade tänderna. Höll på att slå ihjäl mig på de tjugo stegen typ. Lite lätt halkiga i fem centimeters nysnö och gammal snömodd.
Så blev jag lite skraj också. Om mockan. Och då har jag ändå impregnerat dem. Skulle ju bokstavligen dö om de blev förstörda första dagen. De är ju mina älsklingar.

Jag skulle förresten behöva be pojkvännen snickra ytterligare en skohylla till mig. Den första är redan överfull, och då har jag ändå skor ståendes PÅ varandra. Och kollegan tyckte att det var mycket med 30 handväskor ... Då har han inte sett skosamlingen.

Annars kan jag berätta att jag just nu bara hittar dåliga egenskaper hos mig själv. Är i någon slags ”upptäcka mig själv – så som jag egentligen är – och analysera sönder det”-tid. Trist att det bara är skit jag hittar. Skulle liksom vara lite roligare om jag kom på att jag var världens bästa människa som dessutom är hysteriskt roligt, världens bästa vän och snygg som en fotomodell. Då skulle överanalyserandet bli en aning mer stimulerande.

Jag skulle verkligen behöva göra något åt mig själv rent fysiskt. Börjar få ont typ överallt nu. Som om musklerna förtvinar. Och magen ser förjäklig ut. Med mina mått mätt.
Häromdagen tittade jag mig själv i spegeln efter middagen och trodde på riktigt att jag var i fjärde månaden. (Jag har fått min iakttagelse verifierad av två helt oberoende personer. Jag såg definitivt gravid ut.)

Visserligen försvann en del av magen efter nästa toabesök och efter att jag bestämt mig för att sluta klämma in ett par långkalonger under de redan tajta jeansen. Men ändå!

Och så äcklas jag av hunden. Så fort man inte hinner rensa kattlådan tillräckligt snabbt är hon där och mumsar kattens bruna läckerheter. Sedan har hon mage att komma och vilja gosa och ligga under filten i soffan. Hundar är verkligen dumma.

Inga kommentarer: