fredag, februari 19, 2010

Energidepåerna påfyllda

Jag ligger ännu i sängen. Har inte ens gått upp, bara sträckt mig efter bästisens laptop och lagt mig ner igen. Jag är jättepigg, trots att klockan inte ens är nio och trots att vi gick och lade oss vid två igår.

Gårdagen var helt ljuvlig. Har fotat allt vi har ätit och kommer att lägga upp bilderna här sen när jag kommer hem. Ni kommer att bli grymt avundsjuka.
Som en teaser kan jag säga att det blev hummer i går. Bland annat.

I dag blir det lite mer shopping men mest häng på söder. Och så blir det betydligt mer vin än i går. Vi var hemskt städade och ordentliga i går faktiskt. Kanske på grund av att vi var hemskt risiga efter onsdagen. Jag var typ bakis fram till tre fyra på eftermiddagen.

Hur som helst (det verkar för övrigt vara mitt favorituttryck på bloggen har jag märkt) så hade jag väldigt rätt när jag sa att det här var precis den jag behövde. Jag känner mig redan som en ny människa. Boostad med energi och glädje. Kort sammanfattat: Jag måste göra en sån här härlig Stockholmsresa igen!

3 kommentarer:

malin sa...

Jag åker till min bästis i Stockholm i dag och ser sååå fram emot att fylla mina reserver jag med. Man behöver verkligen fly fältet ibland, och det behöver varken vara långt bort eller bli särskilt kostsamt :)

Nilla sa...

ååh vad härligt det låter! jag vill också ha minisemester!

Matilda sa...

Malin: Precis, det BEHÖVER inte bli dyrt. Men det blev det. =)

Nilla: Du måste ta dig en då! Det är värt det!