onsdag, februari 17, 2010

Shopping, god mat och vin i mängder

Det är lustigt hur man kan bli helt korkad av att jobba mycket. Min hjärna är verkligen trött. Ungefär som den här jävla datorn hemma där fläkten startar så fort man sätter på den. För att kyla ner nåt som inte är varmt.

I går när jag skulle skriva artiklar enligt den allra enklaste modellen så gick det inte. Jag staplade bara meningarna på varandra och de hängde liksom inte ihop. Fick gå igenom texten och skriva om den typ sju gånger. Samma sak när jag intervjuade: Öhhh, öhh, öhh, jag kommer inte på en enda följdfråga.

Hur som helst så är jag ledig nu. Ledig ledig ledig! Och det känns att det behövs. Jag har jobbat helg varannan vecka i sex veckors tid nu. Det känns. Och senaste helgen jag var helledig festade jag och fick ändå inte tillräckligt med sömn och vila.

Den här långledigheten kommer jag spendera i Stockholm hos gamla bästisen. Åker redan i dag. Kommer hem på lördag. Jag ser fram emot det sinnessjukt mycket. Vi ska dricka vin, shoppa och äta gott i tre dagar! Kan inte bli bättre.

Hon jobbar på ett helt underbart ställe på Söder, Urban Deli på Nytorget, där det blir häng på fredag kväll och på torsdag kväll har vi bokat bord på B.A.R. där man kan peka på en hummer i det stora akvariet och sedan få den tillagad. Det vattnas i munnen redan nu.

Hur som helst tror jag att den här minisemestern kommer att bli precis helt underbar. Framförallt är den precis vad jag behöver.

7 kommentarer:

egon sa...

Vad härligt, hoppas du får vila upp dig ordentligt. Måste kolla in Urban deli i framtiden och själv kan jag vaaarmt rekommendera B.A.R. Just nu min favvorestaurang i Sthlm.

Matilda sa...

Oj, favoritrestaurang riktigt! Wow! Nu ser jag ännu mer fram emot middagen där.

Nilla sa...

hoppas du får en underbar lillsemester kusin! och kanske att du får lite tid över så du hinner hälsa på oss också ;-) kram kram!

Hanna sa...

Åh, vad mysigt! Hälsa Lina. Njut i massor! Stor Kram

Fia sa...

Härligt!!!njut!!!=)

Matilda sa...

Nilla: Ja, jag har tänkt att jag ska försöka hinna med det. Ska kolla hur det funkar rent logistiskt i dag.
Hanna: Supermysigt! Jag ska hälsa.
Fia: Jag gör det! =) Tack!

jeppe sa...

Har hört att http://www.djuret.se/index.php ska vara bra. Om man gillar kött vill säga =)