tisdag, juli 07, 2009

Sugen på något nytt

När jag nu har landat i huset, har planerat klart var tavlor och sånt ska sitta och fått det mesta på grej har blickarna i stället vänts mot mig själv.
Jag behöver något nytt.

Håret är på utväxt och jag har bestämt mig för att inte klippa. Vill heller inte färga det mörkt riktigt än, eftersom jag just blivit blond på riktigt. Därmed är håret inte ett alternativ.

Då återstår stilen. I höstas och kanske lite i vintras tyckte jag att jag hade en stil. En stil som jag trivdes med. Men nu vetefan.
Mina kläder känns som ett stort hopplock från olika stilar, en del lite glamouröst, en del sportigt, en del trendigt, en del business och annat lite girl next door. Allt i en enda röra.

Och jag vet inte riktigt vad jag ska satsa på. Ibland trivs jag finfint i guldaccessoarer, ibland i mina pösiga jeans. Nästa dag i tight kjol och tredje dagen i söt blus. Helt skitzofren.
Jag försöker dock mixa stilarna, blanda söt blus med skinnjacka, kavaj till jeansshorts och så vidare. Men det känns inte så där bra som det ser ut hos andra. Det känns bara som ett konstigt hopplock.

Skulle inte någon med vett kunna komma och ge mig massa råd? Och någon med pengar ge mig massa kläder? Jag är i stort behov av förändring.

3 kommentarer:

Petra sa...

Men måste man ha en specifik stil? :)

Fia sa...

Tjenis! Hm jag har funderat på det jag med. Men jag har ett förslag. Tycker att man kan förändra stilen ganska mycket med håret. Nu är ju lockar rätt heta, sa min frisör förra veckan, snurra med plattången i håret och du blir en ny het sommar tjej:)kanske en ny ögonskugga, plus en skön mix med dina kläder i garderoben. Billigt alternativ

Matilda sa...

Petra: Nej det behöver man inte, såklart. Men jag vill ju ha förändring och då är det stilen jag kan ändra.

Fia: Lockar säger du? Jag känns inte riktigt så lockig. Men får väl prova någon gång, har ju faktiskt ganska mycket självfall dessutom.
Tror dock inte att det är något som kan ändra min stil för gott. Skulle behöva något för vardagen.