onsdag, juni 08, 2011

Aj?

Dör man av smärta när man vaxar bikinilinjen? Någon som vet?

Bakgrundsinfo: Dör inte när jag vaxar benen. Är det mycket värre än det?

11 kommentarer:

wimsis sa...

Hej! Kikar in lite titt som tätt men aldrig lämnat spår :) Men till den här inlägget gör jag det av nån konstig anledning, haha. Man dör inte, gjorde en brasiliansk förut, inte var det ju skönt direkt, men jag överlevde och tror jag ska göra det nu igen till bikinisäsongen!

matilda.n sa...

vet inte, men kan du testa och berätta för mig sen! :) tack :D

Åsa sa...

Ja ha vaxat bikinilinjen en gång.... Dom smeta på varm vax, ryckte, missa några strån Å SMETA PÅ VARM VAX PÅ SAMMA OMRÅDE. Helvetes jävlar de gjorde asont.

Aldrig igen, ja håller mej till hyveln efter den gången.

AZ sa...

japp, massor av gånger. Ont så tusan gör det men det går över fort och du slippar krångla på flera veckor. En värktablett före så klarar du det galant! ¨Hör av dig så berättar jag vem som jag tycker är bäst!

Matilda sa...

Wimsis: Haha, du kanske kände att det äntligen var rätt ämne! Hehe. Närå. Men tack för svar, det är ju ungefär så jag tror att det är. Ont men man överlever.
Matilda N: Lovar berätta!
Fru E: Aj aj. Aj. Och jag har ju sett dig som ganska smärttålig ...
AZ: Haha! Jag ringer dig när/om det blir aktuellt!

Anonym sa...

Hej! Har vaxat många gånger och det gör inte speciellt ont, jag har gjort det på mjuk och len hos jessica, hon gör ett bra jobb. det som kan göra lite ont är när vaxet har stelnat och hon ska pilla upp en liten flik att hålla i när hon drar bort vaxet. så jag säger bara, Go for it! :)

Matilda sa...

Tack för tips!

PetraG sa...

Äh... jag kör med epilatorn jag. Gör ont i början men sen domnar huden liksom bort så då e de lugnt! Håller lika länge som en vaxning och blir garanterat billigare i längden!

Matilda sa...

Epilator?!?!?! Nej tack. Har provat en gång – aldrig mer! Vaxar 700 gånger hellre!

Linda E. sa...

Tjosan! Och tack för sist! Jag halkade in för att se om du hade lagt upp några kul bilder från bröllopet, men jag får tydligen hålla mig till tåls :P

Tysken Jessica på Mjuk och len var grymt duktig på att vaxa. Snabb och rolig! Rekommenderas om du vill prova! Själv tror jag kanske att jag låter bli att gå tillbaka, men det är mest för att jag är snål :)

Matilda sa...

Ah, fler som rekommenderar henne alltså. Ja, jag får väl se om jag vill och kan ta mig råd till det då.