måndag, februari 18, 2008

Mycket glatt och en egen tidning

Myste med stekta pannkakor med hallon till middag i går. - Otroligt glädjande. Men jag stoppade pekfingret i den brännheta stekpannan och fick en liten brännblåsa. - Inte lika glädjande.

Har fortfarande snor i hela huvudet. - Mindre glädjande. Men mina tulpanlökar har börjat komma upp ur jorden! - Jätteglädjande!
Jag kanske inte har så ogröna fingrar trots allt.

Och så finns det fler glädjeämnen:
Jag ska till doktorn på fredag och kolla upp min arma mage. Kanske får slut på värken då.
Jag ska snart ha min vintersemester! Wunderbar.

Och jag ska lära mig att redigera. Snart kan jag göra allt på tidningen. Började som fotopraktikant, fick jobb som skribent, hoppade in som webbredaktör, skrev i en ledare, är nyhetschef och snart kan jag även redigera. Vad mer kan behövas?
Kanske skulle ta och starta min egen tidning snart. Matildabladet. Matildatidningen. Tidningen Matilda. Tidningen Tilda. Matildakuriren. Matildas nyheter. Matildanytt.
Ja, ni ser, det är som gjort för att jag ska starta en tidning.

6 kommentarer:

Tesa sa...

Du tycker inte att det räcker med stressen som du har redan?? jag menar starta egen tidning??!! hallå!! :D hihi.. nä, ta det lilla lugna nu istället ett tag!

Alexandra sa...

visst e d sjukt? Mina vårlökar tittar oxå upp ur jorden. Nu får snön hålla sig borta. Ha d int blivit vinter hittills behöver den int komma heller. Men att peta fingret i pannan va nog mindre smart =) Annars håller jag me Tesa. Take it easy!

egoistiska egon sa...

du är ju skitduktig! hur gammal är du? måste vara jävligt bra jobbat.

Matilda sa...

Tesa: Jo men sen. Sen när jag stressat klart. DÅ kan jag starta en egen tidning!

Alexandra: Dör knopparna om det kommer snö på dem? Jag är en dummy med blommor... I så fall hoppas jag att det inte kommer snö.

Egon: Är jag! Kanske jag är... Tack! Och, jag är snart 27. Om nån vecka.

mamaMill sa...

Stressa? Som chef får hon sitta och äta glass o tårta hela dagarna! :D Hon bestämmer bara vad den andra chefen ska göra hihi =)

Matilda sa...

Mille: Precis! Du har fattat grejen. Glass och tårta hela dagarna. Mums!