måndag, oktober 10, 2011

Prinsessan utan ärt

När jag rör på min vänsteraxel i dag tycker jag att den knakar lite lite mindre än den brukar göra. När jag böjer på benen knäpper de inte riktigt lika högt. När jag drar skuldrorna åt sidan och ihop igen knastrar det inte riktigt likadant som det brukar.
Behöver jag förklara att jag äääääälskar min nya säng?

5 kommentarer:

egoistiska egon sa...

Vad har ni köpt för säng? Vi letar ny säng...

Matilda sa...

Ikea. Tittade på alla sådana där bäst-i-test-sidor och den har vunnit de två senaste testerna som har gjorts (2009 och 2011). Knepet tror jag är att ta sig tid och provligga hundra olika kombinationer hundra gånger. Vi valde dessutom en tempurliknande madrass som är så grymt skön! Jag har bara sovit i den en natt och känner som sagt redan skillnad. Eller ja, inbillar mig att jag känner skillnad i alla fall.

Jojjo sa...

En riktig säng är helt klart underskattat! Jag och mitt ex hade världens bästa säng, snordyr (45 K!) men jag har aldrig sovit så bra, varken före eller efter. Tyvärr fick han den när vi separerade. Saknar fortfarande sängen, nästan 5 år senare...

Ojsan sa...

Den där tempur-aktiga madrassen (+några med IKEA-mått rätt dyra resårbottnar) har vi också, bästa köpet vi gjorde då vi byggde hus! Näst efter själva huset då. Kanske.

Matilda sa...

Jojjo: Oj vilken dyr säng! Förstår att den var skön då också. Hoppas att du fick något riktigt bra i separationen i stället!
Fox: Bra! Då vet jag att de håller lite längre än ett år eller så då.