torsdag, januari 29, 2015

Ups and downs och ups

Bra dag idag. Och igår. Och i förrgår. Till skillnad mot helgen. A:s syster M är här och firar sin 25-årsdag i storstaden. Första dagen lagade vi god mat och spelade tv-spel till alldeles för sent och igår åt vi långfrukost, jag skickade lite ansökningar och ringde några viktiga samtal innan jag och M gick ut på stan. Vi körde hela Hornsgatan ner (upp?) och gick in på varenda second handbutik som finns längs den gatan. Vet ni hur många det är?! Sjukt många. Köpte en blus och present till A som fyller år i morgon och en gigantisk skål med fisksoppa till lunch.
Fem timmar senare var vi hemma med benvärk efter att ha gått alla de där timmarna.

Eftersom vi skulle fira M hade vi planerat ett klassiskt dejtupplägg: Dinner and movie. Så vi åt tapas på Medis kök och bar och gick sedan och såg Interstellar. Sjukt god mat, sjukt bra film!
Sedan somnade vi helt utpumpade typ direkt när vi kom hem där kring midnatt.

Och idag har dagen börjat superbra. Sovmorgon, långfrukost och klart med backup-boendet. Och ett väldigt fint arbetsintyg från min gamla chef. Båda de beskeden var det första jag såg när jag vaknade och det satte standarden för att det här också ska bli en väldigt bra dag!

Inga kommentarer: