söndag, januari 11, 2015

Lägenhetsuppdatering

Vi hade bestämt oss för att ta lägenheten i Gustavsberg. Göra som ni skrev och liksom landa där och fortsätta leta efter en lägenhet som ligger bättre till. Skulle precis tacka ja när en person jag haft kontakt med om en lägenhet i Östberga, strax söder om Årsta, mejlade mig och frågade om vi ville komma på visning. Samma kväll.
Vi åkte, blev kära i lägenheten och vill vill vill ha den.
Den är också på långtidskontrakt, minst ett år, den är större än lägenheten i Gustavsberg, nyare, fräschare och med den mest magiska utsikten jag någonsin sett. Som A sa: Det är som en åttiotalsfilm som utspelar sig i New York och när de visar sin lägenhet för dejten och drar undan gardinerna och dejten häpnas av alla hus och ljus och hur vackert det är. En sån utsikt.
Och det bästa: Samma hyra som i Gustavsberg och ingen deposition!

Vi fick ännu mer beslutsångest efter att vi tittat på den. Flera personer vill ha den och vi vet inte om vi får den. Skulle vi då tacka ja till Gustavsberg och gå miste om chansen att få den här? Eller skulle vi tacka nej till Gustavsberg och sen istället stå bostadslösa om vi inte får den här?
Som på beställning hörde en av mina kusiner av sig. Sa att hon fått förstahandskontrakt på en lägenhet och därför står med två lägenheter under två månader. Ville vi ha någonstans att bo under den tiden fick vi ta den ena.

Så nu har vi bestämt oss för att chansa. Chansa på lägenheten i Östberga. Och om vi inte får den har vi i alla fall någonstans att ta vägen.
Håll tummarna för oss nu.

4 kommentarer:

egoistiska egon sa...

Kul! Håller tummarna.

Chaos By sa...

Tummar och tår hålls!!

Linn sa...

Håller tummarna!

Matilda sa...

Tack snälla ni! Håll dem hårt!