lördag, september 14, 2013

Sju tankar en lördagskväll

1.Flygande Jakob måste vara världens äckligaste maträtt. Jordnötter, curry och banan i kombination. Tre onda saker i ett liksom.
2. Jag måste klippa mig. Få bort de slitna topparna så jag kan kamma håret utan att borsten fastnar. Och lägga i lite nya slingor så de gråa hårstråna blir maskerade.
3. Räkor. Jag vill ha det fortfarande.
4. Ibland önskar jag att få vara ensam hemma och idylliserar det. Nu när A är bortrest hela helgen inser jag att det suger.
5. Många amerikaner är väldigt trevliga men har en sorts aura som utstrålar att de tycker att de, och alla amerikaner, är lite lite bättre än andra. Center of the Universe, liksom.
6. Jag har väldigt svårt för vuxna personer som pratar bäbisspråk. I synnerhet med andra vuxna.
7. En katt som löper är ungefär som kinesisk vattentortyr. Efter två dagars oavbrutet mjaaaaaoooouuu:ande kan jag erkänna precis vad som helst så länge det blir tyst.

3 kommentarer:

4everfine sa...

1. Vem fan har curry i flygande jakob? Chilisås ska det ju vara.

Ojsans sa...

Haha, jag älskar kombon jordnötter-banan-curry! Fast i just flygande Jakob brukar jag inte ha curry utan (sweet) chilisås. Naaaaam! Cashewnötter plus frukt plus curry är också gott ;)!

Matilda sa...

4everfine: Men just ja! Har av förklarlig anledning inte ätit det sedan jag var barn. Men två onda saker då. Och chilisås som är halväckligt men ätbart.
Ojsans: Så länge frukten inte är banan är jag up for it. Cashew är också gott, hundra gånger bättre än jordnötter.