torsdag, september 05, 2013

Höstdeppen kommer

Det är visserligen bara september och termometern visar fortfarande runt 20 grader utomhus och solen skiner från klarblå himmel. Men trots det börjar mitt sinne ställas in i höstmode. Med andra ord: Jag börjar bli låg.
Jag hatar verkligen hösten och allt vad den innebär – mörkare tider, kallt utomhus, osociala människor och rastlöshet. Ingenting att göra och ingen lust att göra någonting. Orkeslöshet i kombo med rastlöshet är ungefär de värsta känslorna man kan ha i kombination.

Nu till frågan. Vad fan ska jag göra för att orka med hösten? För att inte bli låg? För att inte ligga på soffan och gråta av ensamhet/rastlöshet/orkeslöshet? Hjälp!

6 kommentarer:

Åsa sa...

Hitta på nått galet äventyr såklart! Jag ska cykla till köln, 600 km, tjohoo!

minahistorier sa...

Jag känner likadant. Fast för min del beror det på att jag är förkyld oxå, gör inte saken bättre. Men jag tror att man måste fylla ut sin tid med roliga saker. Träffa kul människor o så. Själv ska jag åka till London och så ska jag gå på en massa konserter.

Hanna sa...

Träffa systrarna i Sthlm för en helg?!

wonderland sa...

Du behöver helt klart en äventyr. Kanske en ny hobby? Något lite utanför din comfort zone?

Christel sa...

Du behöver ett projekt. Klä om en möbel, måla en byrå, sticka en tröja med en ren på och ge A i julklapp. Jag botade höstdeppen med att boka en resa till Wien över julhelgen, med det framför sig går det inte att vara deppig!

Matilda sa...

Tack för alla fina tips! Ska baske mig göra allt.