onsdag, mars 03, 2010

Man kanske ska se det positivt?

I går skrev jag rubriken på mitt förra inlägg även på min facebookstatus och fick en del sköna svar på tal.

Först sa min gamla bästis det här:
Sorry, men har bevis på att du faktiskt är tjej.. 1: Du gillar att shoppa! 2: Du ojar dig i 20 min över din lugg.. 3: Du har ett jättefint rött halsband i plast hemma! 4: Du är barnsligt förtjust i rödvin.. 5: Det tar dig ungefär 2 timmar att äta upp en halv hummer.. Ska jag fortsätta? ;)

Sedan sa min äldsta syster så här:
Vi kan väl konstatera att du är en tjej med mycket manligt könshormon... :) Det ligger liksom i familjen.. och är något positivt!

Och så sa min moster så här:
Det räcker med att du är världens bästa Matilda! ♥

Så, sammanfattningsvis kanske jag visst är tjej. Bara inte så kvinnlig och moderlig, men trots allt en tjej. En tjej med ganska mycket manligt könshormon, precis som mina systrar.
Och det bästa av allt: Jag duger som jag är!

Fan vad människor är snälla! (Även ni som kommenterat så snälla saker här på bloggen!)Puss!

5 kommentarer:

Erica sa...

Och det bästa av allt: du duger som du är.
Sku du inte vara som du är sku du ju inte vara Matilda. Och jä-lar va tråkigt DET sku va ;-)

egon sa...

har tyvärr inte tid att läsa alla kommentarer på förra inlägget, men jag förstår din känsla och det är intressant (känner samma sak, fast jag flyttade FRÅN landet). Men varför måste man ha ett behov av att identifiera sig som tjej? Identifiera dig som Matilda. Det är ju sjuttonmiljarder gånger bättre.

Matilda sa...

Erica: Haha, ja hemskt tråkigt! Tack vad du är snäll!

Egon: Ja, men det var ju inte riktigt det som var grejen faktiskt. Inte att identifiera mig som tjej utan mer att identifiera mig med andra. Att jag liksom inte är som de som är sådär moderliga och jordnära.
Men du har rätt, jag borde sluta jämföra mig med andra och identifiera mig som mig själv helt enkelt. Men jag är en sådan själ som typ aldrig blir nöjd med vem jag är, hur jag är och så vidare. Men jag ska försöka! =)

Anonym sa...

Du är en trevlig och bra tjej som jag har fått äran att lära känna och dela familj med!!kramar fån mig(Lina)

Matilda sa...

Lina: Dito! =)