måndag, oktober 01, 2007

Fan vad jag är bra

På något konstigt sätt, jag menar trots att det är höst, så sprudlar jag. Av energi, lycka, värme, ja av typ allt.
Sprudlandet har fått konsekvenser också. Har just skrivit en text som jag är förbaskat nöjd med. Tror till och med att det kan vara den bästa texten jag skrivit på länge. Säkert den bästa sen i våras. Vågar inte säga den bästa i år, men det beror mest på att jag inte kommer ihåg exakt vad jag har skrivit i år.

Funderade på att lägga ut den här. Bara för att. Men kom på att det knappast är så många som skulle vara intresserade.
Synd, där går ni miste om något.

Och i och med det här inlägget kan jag aldrig lägga ut den heller. Har blåst upp den till något ouppnåligt. Så bra är den nog inte.

6 kommentarer:

mamaMill sa...

Haha, men vi kommer fortfarande att läsa dina artiklar i tidningen :)

egoistiska egon sa...

jag vill ju läsa!

Anonym sa...

Tja! Har äntligen hittat hit.. tog sin tid... Mycket nu, köksrenovering, blöjbyten, matteB-kurs... oj oj oj... Ville bara säga att jag saknar dig mest och att jag tycker väldigt väldigt mycket om dig! kram på dig min käre vän. /Morsan Marre

Matilda sa...

Mirrorgirl: Sant. Men ni vet inte vilken text det är. Eller om den ens kommer att publiceras i tidningen. Jag säger ingenting!
Egon: Hmm... inte just den texten i alla fall. Någon annan kan jag lägga ut vid något tillfälle.
Marie: Hej gumman! Välkommen hit, eller vad man säger.
Så ni har börjat på köket nu? Spännande, måste glo när jag kommer hem nästa gång. Matte B? Har du börjat plugga igen? Skoj!
Och du, jag saknar dig massa mycket också. Och gillar dig huuur mycket som helst! Puss /Morsan Tilda (kommer du ihåg?)

Anonym sa...

Klart jag kommer ihåg... Sånt glömmer man inte i första taget... Jo visst serru, jag har börjat läsa matteB på gamla dar... Varje måndagkväll sitter jag där, med min TI-50, mattebok och linjal, och denna gång har jag nån form av koll på vad det egentligen handlar om... Ska jag äntligen få ett G? Efter tio års försök??? Klarar jag detta ska jag banne mig göra ett nytt försök med körkortet. Du får hemskt gärna titta förbi här när du kommer till Karlstad nästa gång. Har du nån aning om när det blir? Vi har inte så mycket kvar nu, bara skåp, luckor, och kakel ... Ha det gott min vän! Kraam!

Matilda sa...

Marie: Va härligt att känna att man äntligen fattar något! Kanske jag skulle försöka få mig ett G i matte C då?
Jag tittar gärna förbi nästa gång. Blir nog först vid jul tyvärr. Åker nog till något varmt ställe i höst istället. Både jag och pojkvännen är i behov att komma bort.
Men å andra sidan är jag lååååångledig vid jul. Från den 21 till den 2! Då lär vi väl hinna träffas? Ha det gött själv. Puss å kram!