lördag, oktober 20, 2007

Bla blabla blabla

Har inget vettigt att skriva. Kan dock säga att jag inte är lika depp som sist. Life goes on. Så är det bara.

Tror för övrigt att jag har brist på något allvarligt. Är så trött så trött så trött. Tre senaste dagarna har jag sovit minst tolv timmar per natt plus en power nap mitt på dagen på ungefär en timme. Kan man verkligen vara så trött utan att något är fel?

Har också jordens ondaste värk i nacken. Strålar från ryggraden upp i nacken och vidare i bakhuvudet. Susar som tusan i skåpet också. Tror jag håller på att bli hjärndöd på riktigt...
Får se om lite vin kan bota det.

Är emsam hemma ikväll. Emsam med m, som jag sa när jag var liten. Pojkvännen är på killmiddag och jag får helt enkelt ha tjejmiddag med mig själv.
Ska laga mysmat med massor med vitlök och dricka upp flaskan med vin som jag öppnade igår. Känns som jag är värd det.

Var förresten en kortis på stan idag för att handla halsduk. Kom hem med en mössa, ett par salladsbestick och ett fotoalbum. Inte mycket rätt där inte... Men det gav mig en liten bit lycka i alla fall.
Mer lycka lär jag inte få. Varenda korvöre ska sparas till utlandet. Ska försöka boka resan imorrn. Blir troligtvis Egypten. Om vi inte mitt i allt ångrar oss och drar till Gambia eller något annat mer exotiskt. Skulle va nåt va?

2 kommentarer:

mamaMill sa...

Jag kom också hem med allt annat än den där förbenade halsduken som verkligen skulle behövas just nu i den här kylan :S

Matilda sa...

Mille: Det är nåt skumt med de där halsdukarna alltså...