söndag, mars 29, 2015

Uppochner

Jag vet inte riktigt vilken dag det är. Jobba morgon, jobba kväll, byta position, vara ledig vardag och helt plötsligt ledig en söndag. I går sa jag till alla jag ringde till "ursäkta att jag stör på söndagskvällen"
Jag slutade 20.30, missade första pendeln som är enklast att ta och orkade inte gå till tunnelbanan. Missade också bussen och ringde A som fick komma och hämta mig vid pendeltågsstationen. Hann dock stå ute och frysa i 20 minuter och var kall och trött och förvirrad och hemma vid halv tio. Middag vid halv elva och så kämpade jag mig vaken i soffan så länge att plötsligt med tidsomställningen var klockan halv fem!!
Sitter därför fortfarande i morgonrock och har planer på att duscha. Men vet inte om jag orkar egentligen. Så mycket enklare med badkar där man kan sitta och fånstirra och lite lätt gnussa in schampo i håret medan man blir varm och ren.
Det är bra att svänga på dygnet. För i veckan som kommer har mitt schema helt ändrats och jag ska jobba mardrömspasset. 20.15-5.45. Start i morgon. Det kommer säkert bli bra för min redan slitna kropp. I går blödde jag näsblod som vägrade ge med sig på säkert en kvart. ... I dag har jag huvudvärk.

Alltså glädjen som jag öser ur mig nu alltså. Haha! 
Jag är inte så bitter som jag låter. Bara väldigt väldigt trött. 
Är dock ledig tre dagar över påsken. Har planer på att åka till Åland. A vill se ett band och dricka öl med vänner men jag är mest sugen på att sova på torpet och isolera mig där ute. I tystnaden. Tror dock det är åt helvete för kallt för att vistas där ännu. :( Och fortfarande en massa grejer överallt. 
Ska hämta en hel del därifrån igen. Mest smågrejer som soffkuddar och galgar och sånt.

Slut på info från en trött.

1 kommentar:

Tesa sa...

Ja!! Kom till Åland i helgen. Micke och Mossa kommer också hit. Du kan komma hit och hänga, dricka vin och spela spel!