måndag, mars 16, 2015

Så var 73,5 timmar avklarade

Jag är så där blurrig och sömnig i ögonen ännu att jag tror att jag tänker sova vidare lite sen. För det får jag göra! Vaknade bara av A som pussade mig hejdå och för första gången på ... En evighet (?) har jag inget planerat.
Ingen flytt, inga besök och framförallt inget jobb. Ledig! Ledig ledig ledig.
Jag var så upprymd av det igår att jag inte ens blev ledsen när jag missade kvällsbussen och nästa gick först om en halvtimme. Bestämde mig istället för att gå hem, se hur lång tid det skulle ta och lära känna gångvägarna. A kom och mötte mig och vi gick en liten extra nattpromenad kring Årstafältet. Sedan kollade vi på rolig serie - Unbreakable på Netflix - och drack lite äppellikör som A:s pappas sambo gjort av äpplena på vårt torp. Lyxen!

Nu ska jag sova lite till. Och om jag orkar ska jag sen ta mig till Kungsholmens skattekontor och fixa mig ett ID-kort med mitt svenska personnummer. Efter det kan jag äntligen förnya mitt pass och få en internationellt giltig legitimation igen. Lagom avancerat och ansträngande en ledig dag.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Alltså ja, Unbreakable började vi kolla på i helgen och den är ju sjukt rolig! Skrattat så jag fått ont i magen flera gånger! :D

Matilda sa...

Sträckkollade på hela serien. Nu väntar jag ivrigt på säsong 2!