tisdag, januari 15, 2013

Vad kan jag göra i Stockholm?

Jag är lite sugen på att flytta till Stockholm inom nåt år eller så. Men frågan är vad skulle jag göra där? Något som är lika roligt och utmanande som mitt jobb i dag förhoppningsvis men kanske något ... nytt.
Nån som vet nån rolig utbildning eller nåt roligt passande jobb för en 31-årig värmlänning som är folkhögskoleutbildad fotograf men har jobbat som journalist/nyhetschef/vikarierande webbredaktör/layoutare i olika omgångar de senaste åtta åren. Och som gärna fortsätter skriva och layouta på något plan även i fortsättningen.

Hjälp?

6 kommentarer:

Man måste härma sa...

Börja spana efter jobb redan nu! Kanske dyker det upp något spännande att söka? och följ branschfolk på twitter, då och då dyker det upp pärlor och jobbefterlysningar där. Lycka till!

Anonym sa...

Åh men alltså det finns väl massor med jobb på nyhetsbyråer och tidningar här. Tänker jag.

Matilda sa...

Man måste härma: Ja, jag får hålla ögonen öppna. Problemet är att jag inte riktigt vet vad drömjobbet är för något, men det kanske klarnar om det dyker upp.
Hilariousbaglady: Tror du det? Det är ju typ kris i mediabranschen i Sverige. Men jag hoppas förstås.

AZ sa...

Hoppas hoppas hoppas, drömmer och håller alla tummar och tår att du kommer hit!

Man måste härma sa...

http://www.kulturjobb.se/jobb/pressansvarigredaktionell-medarbetare/

Matilda sa...

AZ: Ja! Säg till om du ser något roligt jobb eller någon utbildning som passar mig!

Man måste härma: Åh tack! Såg faktiskt det där jobbet jag med när jag kollade arbetsförmedlingen. Lite för tätt inpå, men annars hade jag lätt sökt det. Säg gärna till om du ser något igen! Alla tips tas tacksamt emot.