torsdag, januari 31, 2013

Inga oxveckor här inte

Det är oxveckor nu. Den tiden på året då det bara är arbete och arbete och inga högtider, lov (för de lyllosar som har sådant) eller annat på gång. Livet brukar gå lite på rutin och handla om att stiga upp, jobba, åka hem, laga mat, kolla på tv och sova.
Men några oxveckor och några rutiner märker inte jag av i alla fall.

Livet är så fullbokat att jag inte hunnit se ett enda avsnitt av Game of Thrones på en säkert en vecka. Med andra ord innebär det att det inte har varit en enda kväll liggandes på soffan på säkert en vecka. Det har i stället varit middag med vänner efter jobbet, 40-årskalas i lördags, 23-årskalas i söndags, lång bio en kväll, storhandling, tårtbakande och gud vet vad. Och i kväll blir det bio igen, i morgon säkert god middag, jobb lördag kväll, söndag kväll, måndag kväll och tisdag kväll. Och på onsdag ska jag och A fira att vi setts i ett år och korka upp Amaronevinet vi shoppade på Alko i veckan.

Men om en vecka, nästa torsdag, då ska jag fan se på Game of Thrones i alla fall. Men bara ett eller två avsnitt på sin höjd. För sedan måste jag packa inför resan hem-hem nästa helg.
Goddamnit vad jag är busy.

Inga kommentarer: