måndag, juni 28, 2010

Märkligt tyst

Jag rökte ett bloss. Tänkte bara börja med att säga det. Ett bloss. Och det känns bra. Nu vet jag att det inte är något jag tänker börja med igen.

Annars har det blivit mycket vin. En hel del drinkar. Mat. I massor.
Pojkvännen firade sin 30-årsdag i efterskott på midsommar med jumbofest. Med alla barn var vi över 60 personer. Riktigt härligt faktiskt.
Enda nackdelen är att jag inte hann prata med alla. Så där är det ju.

I natt sov jag 13 timmar. Det behövdes. Jag har sovit max fem timmar hur många nätter som helst. Innan dess slet jag och pappa här hemma så att allt skulle vara fixat och i ordning och uppstädat till festen. Vi lyckades.

Jag har badat massor. Och fått färg. På benen och på armar, axlar, övre delen av ryggen och bröstet. Resten är kritvitt. Men sommaren har ju bara börjat.

I går när alla hade åkt hem planterade jag, pojkvännen och K alla buskar som pojkvännen fick i present. En hel häck med tujor, två fläderträd och en svartvinbärsbuske. Börjar känns som en tomt nu på något sätt. Lite mindre byggarbetsplats. Gött.

Och i dag då. Då är det alldeles tyst. Vi har varit runt 30 personer här hemma sedan i torsdags. Nu är jag ensam. Så märkligt. Så tyst. Så tråkigt.
Nu ska jag dammsuga.

Inga kommentarer: