torsdag, oktober 03, 2013

Gnäll gnäll gnäll

Jag vet att det är urtråkigt att läsa om hur trötta andra människor är. Men jag kan liksom inte låta bli att skriva det ändå. För jag är så inibängen trött att jag knappt fungerar. Har ont i hela kroppen och vill inget hellre än att lägga mig ned här där jag sitter och sova. Eller ta in på något spa och sova. Sova i bubbelbadet. Eller ja, bara stanna på hotellrummet och sova. Eller bli eremit i mitt eget hem och ligga där och sova. Huvudsaken är att jag får sova och inte har några himla måsten som jag måste göra.

Jag fattar inte vad jag ska göra åt det. Jag går och lägger mig tidigt, sover hela nätterna, tar power naps på soffan efter jobbet och försöker vila när jag är ledig. Men det hjälper inte ett skit. Mycket på jobbet och en förkylning som hänger över mig tror jag är orsakerna. Det tillsammans med det här mörkret. Jag hatar fan hösten och vad den gör med mig.

2 kommentarer:

Eelena sa...

Plus en på den. Förstår helt hur du menar och håller med i varenda detalj. Jag vilar och sover och sitter ner men ändå blir jag aldrig pigg. Hjärnan är gröt, allt är negg och även fast jag i teorin borde vara världens gladaste så är jag bara matt med hjärtklappning. Du är inte ensam i det här.

Matilda sa...

Skönt på något vis att inte vara ensam, men samtidigt himla trist att fler ska behöva känna så här.
För min del hoppas jag förkylningsjävlen bryter ut någon gång så jag slipper det här himla mittemellanmåendet.