söndag, april 18, 2010

Knarkar vulkaner

Det har varit lite mycket den senaste dagarna så jag har inte riktigt hunnit sätta mig in i det där vulkanutbrottet på Island. Inte mer än att jag har engagerat mig i att kolla om flygtrafiken tänker starta igen så jag kommer till München på fredag.

I alla fall började jag rota i skiten i dag och slås av att jag ta mig fan varit på Eyjafjallajökull. Eller ja, precis bredvid i alla fall. Vid vattenfallet Skogafoss och i byn Vik precis bredvid. Det var också där den sjunde vågen sköljde över mig och två kompisar. Då jag badade i Atlanten i april. Ofrivilligt.

Så nu har jag suttit och knarkat vulkaner i flera timmar. Har nämligen ett ganska stört förhållande till dem. Så stört att jag suttit och o:at och a:at högt för mig själv åt videoklipp, bilder, bloggar och nyhetsartiklar från vulkanutbrottet. Och då och då konstaterat: ”Fan vad häftigt!”

I morgon ska jag ta mig tusan leta upp alla gamla Islandsbilder och knarka vulkaner ännu lite mer. Och fortsätta önska att jag var på plats där just nu.

2 kommentarer:

Tesa sa...

ja du är inte lite knepig du! :) men förstår att det måste vara spännande när du varit där! Håller tummarna att flyget går oxå. :)

Matilda men orkar inte logga in igen ... sa...

Knepig? Fnys! =)
Det är skitspännande, du förstår bara inte! ;)