torsdag, november 27, 2014

Idag

Idag stakade jag mig när jag skulle säga flexibilitet under en stor redovisning inför hela klassen. " Flexi... Flexbil... Felxibitet... Ja ni fattar vad jag menar" sa jag till slut. Alla skrattade. Menar därmed att redovisningen var synnerligen lyckad. Informativ och bra OCH underhållande. 

Idag fick jag också parkeringsböter eftersom man inte får parkera på gatan på torsdagar. Men vad skulle jag göra åt saken då? Hade ju punka.
Har nu pyttelitet reservdäck på och det riktiga däcket är inlämnat på världens minsta lilla bilverkstad som A letade upp på internet. Det läckte längs hela fälgen pga att den var rostig. Så för 400 kronor ska de skrapa bort rosten och balansera däcket igen. Klart att hämta i morgon. Efter det ska bilen bort. Bort från Hornstull och parkeras någon annanstans. Bilen har på två veckor kostat mig 1.600 kr och jag kan komma på ungefär 700 saker jag hellre skulle velat lägga de pengarna på.

Idag har jag läst exakt noll ord i den feta boken som vi har tenta på på lördag. Disciplin. Det saknar jag. Helt och hållet.
Det kanske jag hade kunnat köpa för de där 1.600 kronorna?

Inga kommentarer: