måndag, december 01, 2014

Raggmunk

Jag skrev salstentan i lördags. Inte särskilt nervös alls, förutom över att bli vrålhungrig mitt i och inte ha tillräckligt med tilltugg med mig. Jag är ju som ett barn med diabetes när det kommer till mat. Utan mat blir jag trött, grinig, illamående, ofokuserad och ja, jävligt hungrig.
Tentan var dock så lätt att jag skrev den på lite drygt en timme och rörde inte ens min matsäck. Ha! Om jag inte gjorde några fatala misstag får jag garanterat G. Kan till och med vara och snudda vid VG, men i och med att det är högsta betyg kräver det alla rätt. Om min magkänsla är rätt kan jag ha falerat på tre frågor.

Efteråt blev det spontanhäng med några klasskamrater som jag knappt kände sedan tidigare. Och oj vad roligt det var! De var så sköna människor och det slutade med att vi hängde från klockan tolv på dagen till klockan två på natten. Jag skrattade typ oavbrutet. Tills jag blev bakfull ungefär lagom tills vi äntligen tog oss ut på krogen. 
Fördelen med det var dock att jag i går nästan inte var bakfull alls! I stället var jag den som drog A ur soffan och så gick vi på julmarknad. Köpte en hysteriskt mönstrad duk till köksbordet och en liten ljusslinga som gör att hemmet är lite mer juligt nu. Jag är nöjd.

I veckan har vi något som kallas temavecka i skolan och tanken är att vi ska vara innovativa och hitta på en digital lösning för hälsovården. Känner ungefär så här inför det: Blankt. 
Just nu är jag allt annat än innovativ. Är mer i ett enkelt stadie och är för tillfället mest intresserad av att vi har tvättid i morgon och att jag därmed får rena kläder och att jag tänkt laga raggmunk till middag. Små glädjeämnen som synes.

Inga kommentarer: