onsdag, september 24, 2014

Att hamna i fas igen

Tre bra saker med dagen:
1. Lägenheten är såld. Inga fler mäklare som ska hit och kolla/visa upp för enskilda spekulanter/ha visningar. Det betyder att allt som vi mokat undan i alla skåp och lådor (på ett snyggt sätt då, folk skulle ju kunna öppna och glo) får vi plocka fram igen. Och vi får lämna disk på bänken och smutsiga strumpor på golvet. Hurra!

2. Frilansjobbet gick jättebra i dag. Trevlig kvinna och snabbt jobbat av mig. Lämnade bilderna en timme innan utsatt deadline. Och stressen inför att ha massa att göra = som bortblåst.

3. Ena inlämningsuppgiften till skolan är klar och - tada - inlämnad. Två dygn innan sista inlämningsdatum. Fy fan vad jag är bra! Hade kunnat ägna ytterligare två dagar åt den för finjusteringar men konstaterade att det inte är värt det. Jag kan bara få godkänt och alla kriterier för att få det är uppfyllda, så varför överjobba? Har ju liksom en till som ska vara inlämnad på måndag.

Sammanfattning: En jävligt bra dag. Och det här med att komma ikapp, som jag var så orolig för häromdagen, det är jag fasen nu. Åh vad mitt veka psyke mår bra av det.

Inga kommentarer: