tisdag, december 05, 2017

Felix, 10 månader

Barnet barnet, mitt älskade barn. Han är i en sån otroligt härlig tid nu. Det är som min vän sa: just den perioden barnet är i just nu är alltid den bästa. Och så är det. 
Nu är Felix världens goaste barn. Han är medveten på ett helt annat vis än tidigare. Han busar med oss, hittar på rackartyg som han vet att han inte får göra bara för att vi ska reagera. Nej är världens roligaste ord, om du frågar honom. 
Rekordsnabbt kryper han till kattmaten, till gitarrerna, till lampan och alla sladdar. Drar i blommorna så fort han kommer åt och är en skitunge i största allmänhet. Som i morse till exempel, då fick jag sitta stilla i max tio sekunder innan jag fick rusa efter honom. 

Samtidigt är han så go. Pussar medvetet med öppen mun och dregel, pratar gulligt med gosedjuren, ropar exalterat när han ser babblarna på tv:n och kommer krypande när någon av oss kommer hem. Han visar så mycket tydligare vad han vill, har olika ljud för när han vill olika saker även om det inte är i närheten av riktiga ord ännu. 
Han har för första gången också börjat leka lite mer själv, utan vår inblandning. Han älskar ett fiskespö som egentligen är en kattleksak och står och viftar med det. Roligast är det när katterna reagerar - då tjuter han av glädje. Han älskar katterna så himla mycket nu och har blivit lite bättre på att klappa dem. Vilket gör att de faktiskt ligger kvar ibland om han närmar sig. Särskilt Elsa, Gudrun är fortfarande svårflirtad. 

Han sover mycket sämre tyvärr. Vaknar en timme efter att vi lagt honom och är omöjlig att söva igen. Antar att det har att göra med utvecklingsfasen han är i nu, men det är fortfarande så tröttsamt. Hela min skiftledighet nu har inneburit typ noll till med bara Alexander på kvällarna. Och det behöver vi ju också. Få vara vuxna och göra sånt vi vill. 
Men det går väl över någon gång. Hoppas jag. 
Han äter som en häst i alla fall och det är ju gött. Ett tag var han kinkig med maten men nu slukar han typ allt. Smörgås är fortfarande favoriten. Och katrinplommonpuré. När vi tar fram den efter frukostgröten blir han så exalterad att han hoppar i stolen, ropar högljutt och skrattar på samma gång. 

Fysiskt har det inte skett så mycket stora förändringar. Han står helst, går längs möbler och kryper snabbt. Har börjat försöka stå på egen hand nu men det har bara lyckats en enda gång hittills. Har inte den balansen i fötterna ännu. 
Däremot trillar han och slår sig mycket mer sällan nu. Han är bra på att parera de få gånger han misslyckas med att sätta sig ner från stående. Alla ramlingar sker när han är trött. 
Tänk att han snart kan gå! Det känns så absurt. Han är redan tio månader gammal.
Tio månader och världens härligaste barn. 

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com