torsdag, oktober 30, 2014

Uppdatering

I dag ska vi skriva kontrakt på nästa tillfälliga boende. En etta i Hornstull med delad dusch (!) men med stort kök. Fördelar med nackdelar osv. Stockholms bostadsmarknad är ju en pest och pina.
Inflyttning blir den 16 november. Så himla skönt att allt därmed är klappat och klart.

I skolan är det mycket lugnare än tidigare. Vi jobbar i grupp, vilket är jävligt gött. Kanske för att vi är typ den bästa gruppen där alla gör saker, har åsikter och tar egna initiativ. Och dessutom är det roliga saker vi läser. Förra veckan ljud, med uppgift att berätta en saga med enbart ljud, och den här veckan film med uppgift att filmatisera en annan grupps ljudsaga. 
Och nästa vecka har vi animering! Ser sjukt mycket fram emot det.

Förra helgen var vi på Åland och fixade en massa grejer. Skruvade bort vattenmätaren på torpet så den inte fryser, hämtade vinterkläder, träffade vänner, hälsade på på jobbet och lämnade in uppgifter om en frilansfotografering så jag får pengar, lyfte studielån (äntligen pengar!), kollade på IFK Mariehamns sista fotbollsmatch för säsongen och var på krogen. Och gosade med katterna förstås. All and all en bra helg.

Det var väl det jag hade att säga.

2 kommentarer:

egoistiska egon sa...

Åh, haft vänner som bott i Hornstull med delad dusch, så tror jag vet vilka hus det är. Och vi bor ju mkt nära! (Aspudden). Hehe. Med vänlig hälsning, stalker.

Matilda sa...

Haha! Du får vara stalker! Kanske vi kan ses nån dag? Fika eller öl eller nåt? Vore kul!