söndag, oktober 05, 2014

Om framtiden

Jag tänker inte sticka under stol med att jag funderar mycket på min framtid. Jag behövde, så oerhört mycket till och med, komma bort från Åland och jobbet som jag gjort i tio års tid. Nya vyer, nya utmaningar, nya erfarenheter.

Det har bara gått en månad och jag har typ fyra kvar på mig att fundera på vad som händer sen när skolan är slut. Ska jag läsa b-kursen? Ska jag flytta tillbaka och fortsätta jobba? Ska jag leta nytt jobb på Åland? Ska jag byta lägenhet? Ska jag bo kvar här? Söka jobb här i Stockholm? Möjligheterna är många.

Planen har alltid varit att få ett break i ett halvår eftersom jag känt att jag liksom har stagnerat där jag är. Trampar i samma hjulspår. Men att efter halvåret gå tillbaka. Med nya tag. Nya hjulspår att trampa i.
Ska jag fortsätta enligt den planen? Flytta tillbaka alla grejer in i den charmiga slitna lägenheten? Tillbaka till jobbet.
Jag vet inte. Jag vet ingenting. Men jag funderar väldigt mycket på framtiden. Hoppas de här månaderna ger mig svaren jag söker.

2 kommentarer:

inte skyldig sa...

Jag känner igen livstankarna...

Matilda sa...

Är så himla jobbigt att jämt dras med dem. Jag har haft livstankar av det här slaget typ hela mitt liv. Är det så det ska vara?