torsdag, december 01, 2016

Saknar saknar saknar

Okej, nu börjar saknade efter rödvin bli enormt enormt stor. Och det hade jag liksom väntat mig. Rödvin är liksom min favorit och hittills har jag inte hittat något alkoholfritt som inte smakar stark, lite sur svartvinbärssaft. Nåja. Bara två månader kvar. Lite drygt. 

Det jag är mer förvånad över att sakna är kläder. Jag saknar så himla mycket att kunna ha fina kläder på mig. Klänningar med smal midja och jeans med hög midja (nej, mammajeans med resår att dra över hela kulan gills inte!) och en snygg tajt tröja istoppad i jeansen. Jag vill ha det! 
Nu har jag mest bylsiga tröjor och skjortor där magen får rum eller långa T-shirtar från mitten av 2000-talet då modet var sånt. Tackade gud att jag är dålig på att rensa min garderob. Och det är inte så himla kul. Kläderna fyller sin funktion, jag slipper liksom gå naken, men särskilt spännande är de inte. 
Nu kan jag sitta och dregla över annonser på kläder och bara drömma och längta efter något nytt. Något annat än den extremt begränsade garderob jag har.

När babyn har kommit ska jag därmed 1) fira med champagne. Riktigt sån. 2) köpa massa goda ostar, charkuterier och rödvin och svullna i soffan. 3) köpa mig något nytt fint plagg. 
Och ta hand om en baby då förstås.

(Insikt: herregud, vi har snart ett barn att ta hand om!)

2 kommentarer:

egoistiska egon sa...

Exakt såhär kände jag också! Surfade kläder till förbannelse. Unna dig lite fina gravidkläder!

Matilda sa...

Fast det finns ju inte så många fina? Eller jag har i alla fall inte hittat några. Bara tråkiga omlottoppar och rynkade blusar. Typ.
Funderar på att unna mig nya skor och en ny väska i stället. Hehe.