tisdag, maj 10, 2016

Tömmer hjärnan, typ

Jag har börjat röka på heltid igen. Tydligen. Jag känner mig sämst och hostig och i allmänt dåligt skick. Trött. Vet att det mesta beror på nikotinet och tjäran som förgiftar mig. Vet hur bra jag mår när jag inte röker. Men förmår mig inte att sluta. 
Är på nåt vis för trött för det. Mycket på jobbet en lång tid, inte semester på två år, besök varje helg i en månad. Jag är trött. Att dessutom byta kvällsjobb mot dagsjobb, herregud säger jag bara. 
Och så förgiftar jag mig själv på det. Pepp pepp och så vidare. 

Annars har jag köpt en kjol och rakat benen för första gången på evigheter. Kjolen var typ det skönaste jag haft på mig. Beskrev det som att gå i vatten, utan motståndet då förstås. Svalt och silkigt och alldeles underbart. 
Kjol alltså, vilken grej. 

Ser väldigt mycket på serier just nu. Annars gör jag inte många knop. Tvättkorgen överfull och lämnar disken till A i vanlig ordning. Känner mig lite förlamad faktiskt och därmed återkommer jag till det jag skrev ovan...
Ser mest the walking dead. Igen. Slutade nån gång i säsong tre eftersom jag tyckte att det blev tråkigt men tror mest det beror på att förväntningarna på allt blev för höga. Nu, med noll förväntningar är den kanonbra. Trots att jag rätt ofta drömmer att jag jagas av zombies. 

Känns lite som att jag går och väntar på nåt som jag inte riktigt vet. Nån form av förändring kanske? Som jag själv måste ta tag i, förstås, men inte gör.
Dricker återigen för mycket alkohol och sover för lite. Tränar inget trots att jag köpt mig ett par nya skor som sporre. 

Äsch, jag vet inte vad jag vill ha sagt egentligen. Men jag vet att jag längtar till sommar och ledigt och bad och torpet och så längtar jag efter annat också. Sånt som jag aldrig skriver och knappt ens pratar om. Som jag själv knappt vet att jag längtar efter.

Fattar ni något? Nä. Jag vet, jag har druckit två glas vin och fattar knappt själv. Det var det. 

1 kommentar:

Emma sa...

Drick mycket vin men sluta rök! Speciellt när du märker såna omedelbara konsekvenser. Du har inget val, bara sluta!