tisdag, augusti 28, 2012

Fördriva tiden

Trots att tiden uppenbarligen går fort så behöver jag fördriva den ibland.
I går var jag rastlös och kände att livet inte var så spännande. Efter middagen åkte därför jag och A på roadtrip. Åkte först till en öppen loppis där det inte fanns någonting roligt och drog sedan till en matbutik som jag inte besökt sedan jag flyttade in till stan. Där gick vi runt och drog i en halvtimme, handlade några tomater, en tandborste och fempack strumpor (wiho vilket spännande liv).
Sedan åkte vi hem till A och jäste en sväng innan vi åkte hem till mig, åt lakritspuckar och kollade på film.
Och vips så var kvällen förbi.

För att överleva den kommande hösten känner jag att jag behöver göra sådana här saker. Eller ja, göra någonting. Är rädd att jag kommer att bli deprimerad och less annars.
Problemet är att det inte finns så många fler kvällsöppna loppisar och butiker att strosa runt i. Behöver därför hitta någonting spännande att göra. Typ en hobby.
Men vad tusan ska jag ha för hobby när jag inte har några särskilda intressen? Tips mottages tacksamt.

3 kommentarer:

emster sa...

Blogga, läsa bloggar, kolla på tv, kolla på film, äta popcorn, äta godis, dricka vin, dricka drinkar, gå på bio, gå på promenad, träna (?), sy, sticka, klä om fler möbler. Usw

Anonym sa...

Plocka bär och svamp, följa nya tv-serier, baka, spela spel med vänner, gå en språkkurs?

Matilda sa...

Men gud vilka bra tips! Ska fasen göra allt ni föreslagit. Utom att plocka svamp då. Gillar inte kantareller och Karl Johansvamp finns det väl knappast så mycket av.