tisdag, november 19, 2019

Så var november snart slut

I början av den här skiftledigheten tänkte jag skriva massa skit. Att jag var trött, att jag och A tjafsar hela tiden, att jag har dåligt tålamod med barnet, att jag fick ångesttryck över bröstet en dag på jobbet, att jag har ryggvärk, att jag inte orkar göra någonting för att det bara är mörkt och grått och blääää. 
Men så kom mensen och allt blev lite ljusare i livet igen. 

Har inte tyckt att jag har varit så påverkad av min menscykel, men det blir mer och mer med åren. Plötsligt får jag mensvärk och finnar och humörsvängningar.  Jag som varit rätt förskonad från allt. 

I dag är det den 19 november och snart är det bara en månad mörker kvar, sedan ljusnar det igen. Grådasket kanske kan bytas till snö också med lite tur. 
Retroaktiv löneförhöjning sedan april den 25 november och det är ju glatt inför julen. Har julklappstankar redan och tänker billigt men bra. Felix får en grej från oss. A får kanske några stycken små, jag har precis köpt en vinterjacka till honom. 
Vi ska åka till mamma och pappa men iom våra knasiga jobbtider kommer vi inte fira julafton ihop. Så himla himla konstigt. Men det blir nog bra. Ändå. 

Efter den där mensen kom så blev jag inte bara sinnesmässigt gladare, jag orkade göra saker också. Har bakat massa bröd och i går fick jag för mig att gå ut och springa. För första gången sedan Felix kom, så vitt jag kan komma ihåg. Det var sjuuuukt tungt men ändå skönt. Fick så himla ont i lungorna. Trots att jag inte rökt mer än nåt enstaka bloss på någon fest sedan april. Sån dålig form. 
Nåja. Nu ska jag laga kikärtsbiffar. Sånt orkar jag aldrig laga när jag jobbar så lika bra att passa på i dag, sista lediga dagen den här veckan. 

2 kommentarer:

Lava Showan sa...

Jag heter Anna Erickson från Stockholm - Sverige, jag är högskolelärare av yrke. Detta är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.Oduduwa gjort för mig, som hjälpte mig att återställa kärlek och förtroende med min ex man tillbaka med sin magi och kärlek stavdelning aktivering.
Jag var gift i mer än 6 år, det var så hemskt eftersom min man verkligen lurade, lurade på mig och också han letade efter ett sätt att skiljas med mig, jag berättade för min vän Jennifer om min relationskris och hon rådde mig att kontakta en Love Spell Caster, jag trodde inte kärleksförtryck tidigare, men jag har läst bra vittnesbörd online blogg, för två dagar sedan när jag kom över Dr.Oduduwa-kontakt (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com) i en liknande blogg som denna här läste jag kommentarartiklar om hur Dr.Oduduwa hjälpte så många människor med magiska kärleksformer att få tillbaka ex kärlekspartner och han hjälpte också till att fixa trasiga förhållanden. Den här artikeln som jag läste på en blogg var till stor hjälp, så många människor är glada i sitt förhållande / äktenskap som lever idag. Jag skickar snabbt e-postmeddelande till {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} Jag förklarade min mans situation för honom och sökte sedan hans hjälp, men till min överraskning sa Oduduwa att han skulle hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min make är helt kärleksfull och omtänksam för alltid.
Min man Anderson vill alltid vara med mig och kan inte göra någonting utan att presentera mig. Jag gillar verkligen mitt äktenskap nyligen efter spellunchen, allt fungerar bra för mig och make, vilket är en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta på internet att dela detta vittnesbörd till alla här för att också söka hjälp för att återställa familjen idag och erkänna att Dr.Oduduwa verkligen är en verklig flyktstafel. Du behöver hjälp Jag rekommenderar Oduduwa. Han är det enda svaret på dina familjeproblem, det är dessutom perfekt i stavkärlek locka till ny kärlek, Win Ex-älskare tillbaka, magi STÄLLA Jobbfrämjande, stavskydd, stava affärsframgång, stavning för att få önskad jobbmöjlighet, STAV för att vinna spel och vinna Lottery-nummer. kontakta honom också på sin direktkontakt (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

Janice Aliena sa...

Godvänner, jag heter Anna Sjoberg, från Stockholm, jag är läkare på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Sverige. Jag är gift i över 6 år med två barn, mitt förhållande till Sjoberg, min man var till en början söt, romantisk och senare blev mardröm fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskar på mig och letade efter ett sätt att få en snabb skilsmässa, vi uppbruten före 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek. Jag älskade min man så mycket. Jag vill inte förlora honom till en annan dam. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa mot mig längre .. Jag ville bara att han skulle vara hemma för att älska mig för alltid. Jag förklarade min situation för en vän på jobbet, min vän Jennifer hon berättade för mig att snarare kontakta hjälp av en kärleksstiftare som heter Dr.Oduduwa från afrikana nation med magisk kärlek spell del bön för att återvända tillbaka ex love, att han har kraftfull begåvad charm för att få tillbaka kärlek och förtroende i alla trasiga äktenskap eller trasiga kärleksförhållanden, jag trodde och provade och det fungerar för mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr.Oduduwa via hans personliga mailkontakt nedan;
 {Dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}