onsdag, november 16, 2016

Klockan är fem och jag har morgonrock

Fy fan vad skönt det är att vara ledig. Jag har till och med nästan inte kollat jobbmejlen den här ledigheten och det är enorma framsteg mot hur det har varit de senaste lediga skiften. Har haft svårt att släppa jobbet nåt extremt mycket och det är så himla osunt. Jag vet ju det, men när jag hamnat i det där ekorrhjulet så är det svårt att komma ur det. 
Men nu: extrem lathet och mycket göra ingenting. Iklädd morgonrock. 

Har som mission att bland annat bestämma föräldraledighet nu den närmsta tiden, det vill säga ta reda på om A ens får vara föräldraledig nu när han studerar och får studiebidrag från Åland. Herregud, hade inte ens tänkt på det förrän alldeles nyligen. Extrem ångest. 
Eftersom jag är den som till största delen försörjer oss blir det skralt skralt om jag ska vara hemma hela tiden. Men jag har ju knappt en halv lägenhetsinsats sparad så vi får väl ta av den. Och fortsätta att bara drömma om ett hem. 

Andra missions är att städa här hemma. Det känns så himla mycket härligare då när jag jobbar. Då vet jag att jag liksom inte behöver tänka på nåt annat än mat och jobb och sömn. Har börjat lite smått i dag och vikt lakan som legat i högar sedan i somras någon gång, plockat upp ouppackade resväskor, tvättat och rensat badrumsskåpet så vi får rum med blöjor och sånt där sen. Har också en plan att röja i min garderob så jag hittar de där kläderna som jag fortfarande kan ha. Alla små nätta linnen med relativt kort midja är liksom omöjliga just nu. Och det är alltid dem jag lyckas få tag på när jag ska klä mig på morgonen. 

Jaha. Det här inlägget blev ju mycket intressant. Varsågod. Nu ska jag städa toaletten. 

Inga kommentarer: