tisdag, juli 29, 2014

Tid för att jäsa

Tillbaka på torpet igen efter nästan en vecka hemma i lägenheten. Oerhört skönt att vara här igen, även om tiden hemma var välbehövlig. Välbehövlig ur en praktiskt synvinkel alltså. 
Jag och A ska ju flytta till hösten. Vi har kommit in på skola i Stockholm båda två och ska därför prova på storstadslivet i ett halvår. Sedan får vi se vad som händer.
Hur som helst var det en himla massa som måste fixas. Ringa och säga säkert att jag vill ha tjänstledigt till chefredaktören, tacka ja till utbildningen, checka med vännen om vi kunde hyra hennes lägenhet tills hon säljer den och höra med hyresvärden om vi får hyra ut vår nuvarande lägenhet i andra hand och i så fall höra med vännen om han vill bo där under tiden. 

Och check på alla punkter. Allt är fixat, allt är ordnat och det känns så rofyllt och gött inombords nu. Nu är det bara det där studiestödet och studielånet som ska fixas typ. Men det är inget som kan göras förrän vi fått antagningsbeskedet från skolan och det blir först i slutet av veckan.
Så nu har vi tid att vara här och bara jäsa. Och jobba lite då. Har redan börjat måla om köksstolarna.
Tanken är att de alla ska få olika färg. Blir nog finfint.

2 kommentarer:

4everfine sa...

Men yay, kommer du till Stockholm?! Välkommen!

egoistiska egon sa...

Åh missat att du tackat ja till platsen! Vad kul, och välkommen till Sthlm i höst!